Jeg blir bedt om å holde mye foredrag om dagen, og ofte får jeg flere bookinger av de som hører på - det tar jeg som et godt tegn!

@

Jeg har blitt leid inn til å holde en god del foredrag i det siste, og det syntes jeg egentlig er ganske moro! De som hører på ser ut til å like det de hører også, og kritikkene er svært gode! Jeg blir nesten flau av så hyggelige tilbakemeldinger, og i fare for å legge listen for høyt for meg selv: her er noen av tilbakemeldingene i det siste:


"For et fyrverkeri av en dame! Live Svalastog Skinnes kunne inspirert en gråstein"


" Med sin egen grûnderhistorie som en rød tråd holdt bloggeren tilhørerne i ånde med å levendegjøre hvordan det var å ta over en gård og det å se mulighetene i det umulige."

" Dagen ble avsluttet av gründer, gårdsfrue og hovedpersonen bak bloggen Gardsfruene, Live Svalastog Skinnes. Et fyrverkeri av ei dame! Var man ikke blitt inspirert tidligere på dagen, så ble man det definitivt nå! Hun kunne fortelle om sin historie, fra sine små, halvsprø forretningsidéer som seks-åring, til hvordan de benyttet seg av gårdens ressurser i dag. Husk at innovasjon er "Nye sammensetninger av kjente ressurser!"

 

På Norsk Opplevelseskonferanse i høst ble jeg av av 350 tilhørere kåret som topp to foredragsholder! Det var stor stas!

 

"Odelsjenta og energibunten fra Krødsherad sprudlet som ei lerke, da hun prentet inn for rundt 60 tilhørere på Aukrustsenteret at det gjelder om å se muligheter i så mangt og ikke problemene. - Vi startet bloggen Gardsfruene fordi det var så mye negativt fokus på bønder i media. Det er ikke det som er bildet av bonden i dag. Jeg vil vise at det er noe helt annet enn negativt subsidiemas, sa hun til den humrende og lydhøre forsamlingen "

Så ble jeg kåret til Årets Askeladd  (årets unge bygdegründer) 2015 , og da sa de:

"Årets prisvinner er en Askeladd i ordets rette forstand. Live setter i gang prosjekter og skaper positive ringvirkninger langt utover egen gård og bygd. Lives er en utradisjonell gründer og moderne askeladd. Med store vyer og gjennomføringskraft skaper hun positivitet på bygda. Hun ser muligheter og det hun tar i blir til gull. "

Jeg ble også kåret til årets landbruksblogger 2015!

Og.. jeg var "runner up" på Årets Bygdeprofil 2016!

Et foredrag som pleier å funke spesielt bra er et jeg kaller " Se mulighetene rundt deg". Jeg snikputter inn innovasjonsteori i en morsom story om meg selv som gründer og det å se muligheter i omgivelsene og gjøre det til business. Jeg vil si det er innenfor kategorien Inspirajsonsforedrag og varer ca 30-40 min.

"Special Price for youu my friend"-.... neida, billig blir det ikke! Ta kontakt da vel?

gardsfruene@gmail.com 


 

Live