De små reiselivsbedriftene kan bli vinnere sier VisitNorway

@

NRK sak om oss

tretopphytte

Live

En herlig og livlig tid

@

Lammingen er en koselig og hektisk tid på gården. Det er akkurat som vi alle våkner fra vintermodus og livet popper opp i naturen og i sauefjøset. I år har vi hatt 70 søyer over vinteren, "vinterfora sau" som det heter på fagspråket. De får mellom 1 og 3 lam hver, og hvis de får 3 så beholder vi det tredje som koppelam, som vi selv gir melk på flaske, og å gi mor avlasting. Disse koppelammene tror oppriktig at vi er mamman deres og det er en veldig koselig tid på tunet med koppelam som er med oss overalt og er verdens søteste. Sjekk disse bildene for et lite blikk inn i koppeloppverden :)

lam lamming

koppelam

koppelam hus

Live

@

Vi ble truffet nokså hardt når crazy - coronaen traff Norge i mars. Alle helgene på NORD som var fullbooket ble avlyst, alle foredragene jeg skulle holde ble avlyst og alle fotooppdragene i bryllup etc ble avlyst. Hele inntekten for våren ble avlyst. Med null i støtteordninger. Veeeeldig kjiipt, som så mange andre også kjente på. Jeg kjente at jeg gikk inn i en slags merklig overlevelsesmekanismemodus. Kidsa var hjemme fra barnehagen så de måtte være med på det som skjedde, og vi besteme oss for å prøve å gjøre noe med det vi kan - å forberede en forhåpentligvis god sommer med norske turister. Halvor og Liv leika i skogen rett ved disse to hyttene og jeg brukte 70 timer og 70 liter maling utvendig på å freshe de opp! Phew!

maling av hytte til leie

Hyttene ble mye finere enn de var og nå håper vi på utleie uttover sommeren :)

Live

@

Søndag hadde vi en liten lokal gruppe på Yoga i Lavvoen og det var veldig velykket! Deilig å se at varmesystemet fungerer selv om det er mange minus ute og det kun er en tynn kanvasduk mellom oss og naturen. Når folk kommer på Yoga her så veit man at det er i en Lavvo, det er vedfyrt og derfor tar man med seg ulltøy for å holde varmen på starten. Alikevel blir man overasket over hvor varmt det er, at varmeslyngene i gulvet som varmes av peisen er så lune og fine... og best av alt, alle kommenterer hvor god grounding man får her :D 

yoga i naturen yogashala

yoga natur norefjell nord

sweat lodge sauna isbading

"After Yoga Badstue" med crazy isbading! 

sauna sweatlodge

Utsikten fra badstua 

Utsikten fra badstua 

isbad

brrr!!

Live

Trolsk i skogen

@

Nydelige vinterdager :)

tretopphytte til leie

badstue sweatlodge birdsnest

Lavvo teepee yogashala

Live