@

Vi er jo i stallen hver dag, og det var blitt møkkete både her og der siden sist vask og maling i 2011. Jeg fikk Kristoffer til å hjelpe meg å koble opp høytrykkspyleren til stallen, og ikke viste jeg at de trefaseledingene  (de med sånn stor klump på) noen ganger må snues strømrettingen på for å få ting til å funke?? HVEM VEIT SÅNN!?! hehe.... som gardbruker trenger man kunnskap om veldig mange felt, det er helt sikkert :)

Her er noen " før " bilder,  og som du ser så var det behov for en vask... :)

Litt usjarmerende vane av Capra å skulle drite PÅ veggen.... 

Vask- og malemester.

Klar for shaining. Jeg har tatt noen økter når Halvor har sovet, og malinga har jeg tatt på kvelden når Kristoffer har passet kidsa.

nymalt stall

TAta! Nyvasket og nymalt. Veggene fikk litt ny hvit murmaling, litt grå murmaling nederst i Capitan sin boks, og en oppfrisking av det mørkegrå på treverket.

stall

Ble det ikke nokså koselig nå da? Stallen har en stallsgang før disse to rommene. Døra du ser på bildet over er inn til høyet og det er møkkaluke til møkkakjelleren i gulvet. Flislager er rett utenfor ytterdøra, og vi fylte flis for vinteren i dag. 

Når stallen er shainet er det bare for denne lille kule gjengen å kose seg fremover :) Jeg drømmer om å få kjørt inn Ponninn, og har fått hjelp til å tømmekjøre han en gang til nå, noe som gikk fint. 

Live

14. september 2018

Samle kanalene

7. september 2018

Piratkapring av øy

30. august 2018

Urkorn tresking og fotoshoot

29. august 2018

Ufrivillig byggepause

24. august 2018

Urkornbrød a la Live

22. august 2018

Saueskinnsfell med trykk

19. august 2018

Barnehagestart

14. august 2018

Bare vært heime

12. august 2018

Hva er i det mystiske ferdaskrinet?