@

Vi er jo i stallen hver dag, og det var blitt møkkete både her og der siden sist vask og maling i 2011. Jeg fikk Kristoffer til å hjelpe meg å koble opp høytrykkspyleren til stallen, og ikke viste jeg at de trefaseledingene  (de med sånn stor klump på) noen ganger må snues strømrettingen på for å få ting til å funke?? HVEM VEIT SÅNN!?! hehe.... som gardbruker trenger man kunnskap om veldig mange felt, det er helt sikkert :)

Her er noen " før " bilder,  og som du ser så var det behov for en vask... :)

Litt usjarmerende vane av Capra å skulle drite PÅ veggen.... 

Vask- og malemester.

Klar for shaining. Jeg har tatt noen økter når Halvor har sovet, og malinga har jeg tatt på kvelden når Kristoffer har passet kidsa.

nymalt stall

TAta! Nyvasket og nymalt. Veggene fikk litt ny hvit murmaling, litt grå murmaling nederst i Capitan sin boks, og en oppfrisking av det mørkegrå på treverket.

stall

Ble det ikke nokså koselig nå da? Stallen har en stallsgang før disse to rommene. Døra du ser på bildet over er inn til høyet og det er møkkaluke til møkkakjelleren i gulvet. Flislager er rett utenfor ytterdøra, og vi fylte flis for vinteren i dag. 

Når stallen er shainet er det bare for denne lille kule gjengen å kose seg fremover :) Jeg drømmer om å få kjørt inn Ponninn, og har fått hjelp til å tømmekjøre han en gang til nå, noe som gikk fint. 

Live

Kommentarer

25. mai 2018

HappyPigsa koser seg ute

25. mai 2018

Regenerativ våronn

20. mai 2018

Rampelam klare for beite

20. mai 2018

Å se humla suse

17. mai 2018

Hurra for Norge

12. mai 2018

Flom på jordene!

10. mai 2018

Halvor sin harde start på livet

8. mai 2018

Planting av skog

5. mai 2018

Klipping av bringebær