Årets Julegave?

@

Nå som mange har begynt å tenke på julegavehandel MÅ jeg jo tipse om BOKA MI, "GARDSLIV ekte og eventyrlig",  som en potensiell julegave? :D

Du får den i nesten alle bokhandlere i Norge, og på nettbutikkene deres. (For eks her)

Jeg har fått veldig mye god feedback på den, både av yngre og eldre, menn og kvinner og det er jo kjempehyggelig! Både telefoner, sms, meldinger og mail med kommentarer som

- " En herlig og ekte bok, godt skrevet og svært troverdig - en viktig bok i dagens Norge!. "

- " Den flotteste boka jeg har sett"

- " Jeg har lest hele, og elska den! Så ekte og flott skrevet om gårdslivet. Jeg ble helt oppslukt, og fikk så mye inspirasjon og nye drømmer om ting å oppleve i livet." 

- "Du evner på en fantastisk måte å skape nytt uten å glemme det gamle. Det som slekter før oss har gjort, levd og strevd blir løftet videre med stolthet og respekt. "

Flere sier de ble helt rørt i introen og leste hele med en gang og andre sier det er en perfekt "Coffeetable" bok de kan bla litt i når det passer. :)

Her er link til de første 30 sidene som Kagge Forlag har lagt åpent på nettet og dette er hvordan de selv beskriver boka: 

Arven som lever – året rundt på vakre Skinnes gård. 

Mange drømmer om det gode livet på landet, men Live Svalastog Skinnes lever det. Under høye fjell, ved en vakker innsjø driver hun og mannen en storgård som ellevte generasjon gardbrukere. Live brenner for å vise at gardslivet er viktig, spennende og fargerikt. Derfor inviterer hun oss inn i sitt rike og geleider oss gjennom et år på gården. Her lever hun og familien tett på naturen, med griser, hester og sauer. De verner om tradisjonene, men bruker også moderne teknologi som hogstmaskiner og appen «find my sheep».

Det kan se ut til at vi har glemt hvor maten kommer fra, og tror at kjøttet oppstår i kjøledisken. I denne boka kommer vi nærmere livsprosessene når vi leser om lamming, jakt og slakting. Vi blir minnet om verdien av norsk landbruk, bevaring av kulturlandskap og dyrking av kortreist mat. Og vi blir inspirert til å bruke naturen og tradisjonene selv, når vi leser om sylting, safting, såing og tresking – og feiringer av høytider på gården, som påske, bryllup og jul.

julegavetips 2017 bok

Bestill en liten bunke så er julegavene i boks? :D Her er direktelinker til bokhandlere på nettet som har den -  Ark, NorliTanum, Notabene, Adlibris, Haugenbok, Akademika.

 

Live

14. september 2018

Samle kanalene

7. september 2018

Piratkapring av øy

30. august 2018

Urkorn tresking og fotoshoot

29. august 2018

Ufrivillig byggepause

24. august 2018

Urkornbrød a la Live

22. august 2018

Saueskinnsfell med trykk

19. august 2018

Barnehagestart

14. august 2018

Bare vært heime

12. august 2018

Hva er i det mystiske ferdaskrinet?