- med baby

@

Siden jeg var høygravid på våren i fjor, og at Halvor mildt sagt har vært en krevende baby så har ikke bringebærproduksjonen min blitt særlig godt fulgt opp. Men de har fått vann og gjødsel, så det var bare å ta igjen det tapte i år. De nye hekkene var det ikke så mye jobb på, men de gamle hekkene som jeg ikke har klippet på to år, så ut deretter kan man si... Siden jeg fortsatt må ha med meg Halvor på alt jeg gjør, så var det bare å prøve å aktivisere han som best jeg klarte mens jeg tok på meg knebeskyttere, lange hansker og saksa. 

Det så HELT grusomt ut! haha, huttetu. Merker jeg blir flau på egne vegne. Men men, sånn var det i år. Man rekker ikke mer enn man rekker. 

klippe bringebær

En ball, en metallboks og en liten drikkeflaske var nok for å få Halvor til å leike med seg selv. Mens hans selvsagt spiste mye gress og satte i halsen... Og ville ha mat, og måtte skifte bleie, og sove... så selv om vi brukte en uke på vårt ene mål med bringebær, så skal vi ha for iherdig innsats. ;) Mamma tok Halvor en hel dag og da fikk jeg gjordt like mye som alle de andre dagene tilsammen. 

regnbue

Regnbue over stabburet og bringebærhekkene. Det lover godt for sesongen!

Siden klippingen tok lang tid, fikk vi virkelig merke våren på nært hold. Det ble SÅ grønt den uka vi holdt på! Nesten utrolig. 

klipping av bringebær

TA taaaa! Ferdig klippet, klar for å skru på planker og binde opp. 

Kristoffer kjørte våronn.

stabbur

Nydelige vårvær. 

Live

20. februar 2019

Bryllupsbygda fremover

12. februar 2019

Brøyting i snøføyk

8. februar 2019

Den beste vinterdressen for deg som er mye ute

7. februar 2019

Iskrone dyr

7. februar 2019

Iskrone i skogen

5. februar 2019

Fantastisk vinterdag på gården

3. februar 2019

Kokende vann til snø på millisekunder

1. februar 2019

Bursdagsforberedelser for Liv

1. februar 2019

Vinterprinsesse Liv 5 år