En nokså søt liten bande

@

Og med Juletrebanden mener jeg Liv og meg på farta. Vi hadde med oss sag og taug og for til skogs. I år hadde vi lyst på mange juletrær! (Vi, det vil si meg :) ) Jeg syntes juletrær er selve symbolet på jula. 

juletrær

Liv fant en koselig liten gran til rommet sitt. Hun fikk juletrepynt av lillebror Halvor i fjor - gamelrosa fra Tines gårdbutikk i nabobygda og var superklar til å få den på igjen. Vi ville ha intet mindre enn tre stk nede så det ble en tung bør å få med seg alle ned igjen igjen til pickupen.Vi droppet hestene til det i år, av praktiske hensyn. 

pynting av juletre

Liv pyntet treet i TV stua helt alene etter at jeg hadde tatt på lys og Kristoffer hadde satt det inn. 

juletre

Jeg tror jeg aldri har vært så heldig med juletre som dette før ! Maken så proposjonalt og fint, det er sjelden man finner! :) 

Liv fikk både pyntet treet sitt og henge opp en glorete blinkende fargelys i senga si. Ho var helt himmelfallen fornøyd i den nymalte senga si. ;) 

I stor kontrast til Liv sitt fargesprakende rom leste jeg en spennende sak en av mine biolog venninner delte på facebook om at det er høyst sannsynlig disse lav/mose sortene som var forløperne til vårt glitter. Juleglitter er trolig inspirert av "glitteret" huldrestry, verdens lengste lavart. Naturen altså, den bjudar på. 

ekte juletreglitter skog

juletre

(skogsbildet er fra forskning.no og tatt av Siri Lie Olsen)

Live

9. januar 2019

Klima Knut med master

5. januar 2019

Nytt tun

31. desember 2018

Nytt år mot ukjente stier

25. desember 2018

Julaften 2018

24. desember 2018

Askepott for store og små

8. desember 2018

Juleforberedelser

3. desember 2018

Julekort 2018

3. desember 2018

TV serien Herlige Hjem her

1. desember 2018

Julekrans i hesteform DIY