Møt den nye Gardsfrua på Green!

@

Som jeg skrev tidligere i høst så har ”Farmfamily” bildet vårt endret seg endel de siste to årene og det er på høy tid å introdusere de nye medlemmene. Halvor har dere sett, Emilie skrev jeg om i september, i dag skal dere få møte Helga- Ole Gunnar sin nye kjæreste. 

Som mange av dere sikkert har skjønt så var ”gamlegardsfrue” Linn sin flytting til hestegården Semb for nesten to år siden også en flytting ut av Green. Linn og Ole Gunnar fant ut uten at noe dramatisk skjedde, at de ville forskjellige ting i livet og splittet lag.

Det siste året har vi sett endel til ei veldig hyggelig jente som heter Helga, som nå er flyttet inn på Green. Helga er fra nabobygda Gulsvik i Flå og like fin inni som uttapå! Hun er fra gård selv og kjenner til sidene ved gårdslivet godt. Hun er utdannet både økonom fra Ås og Eiendomsmegler fra BI. Nå jobber hun som eiendomsmegler i Oslo og gjør det veldig bra der.

Helga er både handy, sporty og morsom og er kjent med de fleste tingene i dagliglivet på gården fra før. Hun er også fra en "typisk storfamilie" og kan mye om mange ting som har vist seg i mange situasjoner det siste fra jakt og slakt til barnepass, oppussing av hytter og stabbur.

Green gård

En av de første tingene vi bondet over var vår kjærlighet for ananas på Pizza!! he he... enten så skjønner man hvor godt det er, eller så tar man feil, og det er jo ikke alle som skjønner det. Men vi tagger hverandre i posts på instagram og har det veldig moro med det. 

Helga og Ole Gunnar virker til å ha det veldig fint sammen, og hele familien liker Helga kjempegodt. 

Før sommeren kom navneskiltet på postkassen og selv om vi har vært der på deilige middager så var gårdsdagens Rakafisklag hennes første ”sosiale event” hun og Ole Gunnar var vertskap for.  I fjor sa Ole Gunnar før maten at det hadde ikke vært en "human touch" på forberedelsene, selv om jeg tror ordet han lette etter var "female touch". I år, med Helgas touch var det absolutt det og rammene for årets rakafisklag var nydelig! Denne jenta har sans for detaljer og å gjøre ting både lekert og koselig. 

pent dekket bord

rakafisklag

Velkommen i familien Helga <3 Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg i tiden fremover og finne på mye hyggelige saker. 

Live

Kommentarer

14. august 2018

Bare vært heime

12. august 2018

Hva er i det mystiske ferdaskrinet?

9. juli 2018

Bygging av slakteri og gårdsbutikk

8. juli 2018

Badebursdag med happyene

7. juli 2018

EventyrBringebær

5. juli 2018

Årets "Sol og Bad" ferie

23. juni 2018

Festpyntet Pelsaulam til St.Hans

20. juni 2018

PigBeach

15. juni 2018

Sauer på beite