Virkelig Eventyrlig...!!!

@

For et døgn...!!! Kjenner jeg er nokså sliten, men utrolig fornøyd og takknemmlig for at alt ble like flott som jeg hadde sett for meg. Jeg skal fortelle mer om alt senere i uka, men må jo vise dere noen kjappe bilder i kveld, for å dele gleden! :) Kombinasjonen utedåp av Halvor på stranda vår, og lanseringsfest av boka mi "Gardsliv - ekte og eventyrlig" ble VELDIG bra. 

Vi har forberedt, ordnet, planlangt, jobbet og fått hjelp til å få det hele til å gå på skinner. Selv værgudene var på vår side og her er en sneek peek på gårsdagen.

ute dåp ro fjorden

Kl 11 runget Morgenstemning av Grieg over Krøderfjorden og vi rodde inn på stranda, hvor dåpen skulle skje.

Ole Gunnar og Knut hjelper oss i land.

ute dåp strand

Fantastisk flotte rammer rundt en fin sermoni. Halvor fikk navnet sitt på ordentlig, med vann i håret fra fjorden. 

dåp strand

Familien på fire <3 Alteret vårt ble helt nydelig. Hugget av Kristoffer, pyntet av vår kjempeflinke blomsterdekoratør Tonje som driver "Dine små gleder"

Hest og vogn

Så kjørte vi dette F A N T A S T I S K E firspannet med svarte Oldenburgere opp fra stranda til gården. De utrolig proffe hestene og menneskene fra Gjeldokk Hestesenter var hos oss hele dagen og skulle kjøre gjestene på kvelden også. Kristoffer, Liv, Halvor, Mommo og jeg fikk sitte på i den staslige vogna heim. 

Firspann oldenburgere hest

De er et skue hva? Utrolig populære i bryllupskjøring, og det er ikke vanskelig å forstå!

Dåp middag bord gård

Heime var storstua rigget til fest, og Svigermor Britt var kokk, og Tante Gunhild kjøkkenansvarlig på dagen. Et supert team for en koselig dåpsmiddag. Ikke så værst å ha oppsatser laget av Tonje heller... :D 

kakebord dessertbord

Etter dåpen med middag og dessert, rigget vi om i storstua og satte på kakene på dessertbordet, og champis og glass i stua. Dessertbordet ble veldig kult det også om jeg må si det selv, med Tonje sin touch på toppen, bakehjelp av venninner og familie, kule trykksaker fra skjønne Tonerose og en nydelig hovedkake fra Drømmekake. En skikkelig GARDSLIV kake som tilogmed hadde HappyPigs og sauer. Det hadde cupcakes fra min "head of Decor" Cecilie også!! :) 

kakebord dessertbord

boksalg

Norli bokhandel i Vikersund kom for å selge bøker og hadde "stand" på kista i storstua. 

lanseringsfest

Jeg ville at gjestene skulle ha en opplevelse som matchet boktittelen " Gardsliv - ekte og eventyrlig" og derfor fikk alle sammen beskjed om å parkere oppe ved postkassene våre og derfra fikk de skyss inn på tunet med det vakre firspannet fra Gjeldokk Hestesenter. De der leiker ikke hest og kjerre for å si det sånn, og hadde standsmessig 3 damer som holdt hester og åpnet døren for gjestene i tillegg til kusken som kjørte. Jeg måtte stadig klype meg i armen når jeg så mine kjære venner og familie annkomme med store smil i hesteskyssen inn på tunet. 

lanseringsfest

lanseringsfest

Sjekk min "røde løper" av roseblader da... :) 

lanseringsfest gardsliv ekte og eventyrlig blomstervegg

Blomsterveggen vi lagde ble heeelt nydelig!!! Tonje gjorde virkelig mine visjoner til virkelighet alle gjestene tok bilder forran veggen. Sååå morro!! 

Sjefsredaktøren i Kagge Forlag, Tuva, holdt en nydelig tale og fortalte om vår "reise" sammen, som startet for ca akkurat et år siden og en god venn som er operasanger sang en folketone.

Vi drakk bobler og spiste kake, bøkene ble utsolgt og jeg fikk øvd godt på signaturen min. En fantastisk dag på absolutt alle måter. Ja, bortsett fra at HappySheepsa rømte da, men de lot vi spise jordbærplanter akkurat denne augustnatta med god samvittiget - vi drakk nemlig prosecco med jordbærbonden som leier av oss, og vi var enige om at det var greit akkurat denne natta her. 

Tusen takk til alle som bidro og kom, og mer detajer om alt kommer utover uka! Og på God Morgen Norge, som var her i nesten 5 timer på fredag og filmet forberedelsene... Jeg tror de sa det skulle på 15 sept - jeg sier ifra. 

Tror det blir tidlig kvelden på denne Gardsfrua i kveld... <3 

PS- boka er i salg i hele landet nå, har ikke din bokhandler den så er det bare å spørre etter den. Den selges også på alle nettbokhandlere - for eksempel her 

Foto fra dåpen Anne Marit Sønsteby

Live

14. september 2018

Samle kanalene

7. september 2018

Piratkapring av øy

30. august 2018

Urkorn tresking og fotoshoot

29. august 2018

Ufrivillig byggepause

24. august 2018

Urkornbrød a la Live

22. august 2018

Saueskinnsfell med trykk

19. august 2018

Barnehagestart

14. august 2018

Bare vært heime

12. august 2018

Hva er i det mystiske ferdaskrinet?