Jeg må sende brev til slottet!

@

Herregud - boka mi er her! :D

Jeg fikk den levert i posten med ekspresspakke fra Kagge Forlag i dag og dette bildet tok Kristoffer av meg idet jeg åpnet pakka. Jeg syntes det sier litt om steminga i heimen når den var her :) Den ser veldig fin ut, både fargene på bildene og helheten. Det var utrolig stas og litt rart å ha den i hendene. 

Gardsliv ekte og eventyrlig

De som har forhåndsbestilt den på nettbokhandlere får den i posten i morgen tror jeg, og den skal være i bokhandlere i morgen også. Så nå er det bare å dra på handel folkens!!

Eller bestille den på hvilkensomhelst nettbokhandel ved å søke den opp "Gardsliv - ekte og eventyrlig". ( Eller klikke her for ARK bokhandel

 

Her er innholdfortegnelsen, så du ser hva slags tema boka har. 

MEN, så slo det meg plutselig: I fjor fikk jeg jo invitasjon fra slottet om å både skrive bok med dem OG komme på hagefest, og her skal jeg til å gi ut bok OG ha hagefest, og så har jeg ikke tenkt på dem? Det var jo ikke særlig inkluderende og hyggelig av meg? Nei, jeg kastet meg rundt, og skrev et brev - så nå kan de både komme på lanseringsfesten, og signere forsiden min hvis de vil! :) 

kongebrev

Hvis de kommer så har jeg lyst å leie denne hesteskyssen fra Gjeldokk hestesenter, det er vel Kongeparet verdig? Jeg red jo til dem, så det er naturlig om de kommer i hestespann hit... :) ho ho ho, det hadde vært gøy! 

Jeg skal sende brevet i morgen den dag! 

Live

Kommentarer

1. desember 2017

Tidenes julekortbilde

26. november 2017

Helga

24. november 2017

Klingbakst

19. november 2017

Pelssau på gården

17. november 2017

Gardsliv - ekte og eventyrlig

10. november 2017

Hjelp Nissejenta å hjelpe barna i verden

3. november 2017

Vasking og maling i stallen

29. oktober 2017

Happy Halloween

24. oktober 2017

Unikt Interiør

Instagram @gardsfruene