For et fantastisk bryllup!

@

I går giftet fetteren min Tor Martin seg med sin Veronica. For et herlig bryllup!!! De hadde vielsen i Olberg Kirke og festen var på toppen av låven til naboen deres, som hadde ryddet og gjort den klar til bryllup. Nordre Bjøre heter det, og ligger flott til på vestsiden av fjorden her i bygda. Gjestene "uttabygds" fikk en time på fjorden med båten MS Kryllingen mens brudeparet tok bilder. 

Brudepar

Olberg Kirke

Brullyp

bryllup låve

Alt var gjennomtenkt og det var den perfekte rammen for et bondebryllup. 130 gjester fra Norge, Tyskland, USA og Australia. Og siden begge to er leger, så var det relativt god legedekking om noe skulle ha skjedd den kvelden. Det var intet mindre enn 30 leger tilstede! he he he... :)

bryllupspynt låve

Vi hadde fått barnevakt for Liv, men Halvor på 8 uker var med. I egen liten smoking. 

Koselige taler og nydelig mat.

Jeg vil si kveldens to høydepunkt var de spesielle dansene. Både brudevalsen som Tor Martin og Veronica hadde fått hjelp med av Nadya, Eilev sin dansepartner til å lage - og Hallingdansen til gutta. 

Gutta hadde omtrent ikke fått øvd i det hele tatt, og gjennomførte det hele godt inni festen, ved 01 tiden, men jeg syntes de var veldig flinke. Jeg filmet hele greia, og filmen ligger på facebookprofilen min, hvis du vil se. Spreke brødre, fettere, venner og mann! Og nydelig brud som holder hatten for dem.

hallingdans

hallingdans bryllup

Brudgommen sparket hatten på slutten og fikk bruras hjerte på nytt <3

Live

Kommentarer

Jeg må sende brev til slottet!

@

Herregud - boka mi er her! :D

Jeg fikk den levert i posten med ekspresspakke fra Kagge Forlag i dag og dette bildet tok Kristoffer av meg idet jeg åpnet pakka. Jeg syntes det sier litt om steminga i heimen når den var her :) Den ser veldig fin ut, både fargene på bildene og helheten. Det var utrolig stas og litt rart å ha den i hendene. 

Gardsliv ekte og eventyrlig

De som har forhåndsbestilt den på nettbokhandlere får den i posten i morgen tror jeg, og den skal være i bokhandlere i morgen også. Så nå er det bare å dra på handel folkens!!

Eller bestille den på hvilkensomhelst nettbokhandel ved å søke den opp "Gardsliv - ekte og eventyrlig". ( Eller klikke her for ARK bokhandel

 

Her er innholdfortegnelsen, så du ser hva slags tema boka har. 

MEN, så slo det meg plutselig: I fjor fikk jeg jo invitasjon fra slottet om å både skrive bok med dem OG komme på hagefest, og her skal jeg til å gi ut bok OG ha hagefest, og så har jeg ikke tenkt på dem? Det var jo ikke særlig inkluderende og hyggelig av meg? Nei, jeg kastet meg rundt, og skrev et brev - så nå kan de både komme på lanseringsfesten, og signere forsiden min hvis de vil! :) 

kongebrev

Hvis de kommer så har jeg lyst å leie denne hesteskyssen fra Gjeldokk hestesenter, det er vel Kongeparet verdig? Jeg red jo til dem, så det er naturlig om de kommer i hestespann hit... :) ho ho ho, det hadde vært gøy! 

Jeg skal sende brevet i morgen den dag! 

Live

Kommentarer

Hestene har vinterfor!

@

Høy til hestene og sauene for vinteren er i hus, og det er deilig!

I år blir det firkantballer til hestene, rundball til sauene og i tillegg litt løshøy til sauene av den beste kvaliteten. Jeg vil helst ha minst mulig energi i høyet, da jeg prøver å ikke få hestene for tjukke... :) 

Kristoffer kjører det inn bak låven i høyliua :) Det lukter nydelig...

Live

Kommentarer

Vannet stoppet - plantene døde!

@

Såååå kjiiipt!!!! Vi har sånn fancy autovanning som vanner i drivhuset to ganger i døgnet. Siden vi driver med så mange ting rekker vi ikke innom mer enn annenhver dag, og det skulle i dette tilfellet vise seg å være fatalt.... når det er så vamt som nå, så klarer ikke plantene seg lenge uten vann... det fikk vi tydelig bevis på.. :(

Dette var IKKE et gledelig syn.... i år hadde vi bare litt planter til eget bruk, men det er jo så kjedelig lell. 

Vi vurderte om det var mulig å redde det, men endte med å kaste ut alt og så får vi heller plante litt mer så vi kan høst høste... ;) 

Live

Kommentarer

Herregud så deilig!!

@

Siden Noddy var syk i vinter, Capitan ikke kunne gå ut alene og jeg var gravid, så ble det til at jeg ikke fikk ridd etter vi oppdaget Noddy var syk. Når vi fikk Ponninn følte jeg at jeg var såpass høygravid at jeg ikke syntes det var forsvarlig, og så var det keisersnitt - men NÅ er jeg tilbake i salen! Og det var helt himmelsk!! Jeg har hatt egen hest siden jeg var 6 år, og kun vært uten et par år på universitetet, så livet uten hest er ikke det samme. Med Liv ved siden av meg på sin Ponni med bestefar som leide og Kristoffer som trillet Halvor i vogna ble det en perfekt tur rundt på gården. 

hest gris

Hello HappyPigsa... :) 

happypigs

Vi fikk tilogmed tatt en badetur med hestane og det var veldig deilig. 

jordbærslang

Red vi litt på jordbærslang også...? Ja... :) 

Live

Kommentarer

Instagram @gardsfruene