3 timer snø, jaadah det holder.

@

Jeg har jo ofte sagt at min mest brukte APP på telefonen er yr.no. Det stemmer nok i sommerhalvåret, men ikke så mye mot vinteren. Jeg hadde likevel fått med meg at det var spådd snø noen timer tirsdag morgen, dagen etter første slaktedag. Jeg skal ikke gå inn i hvor travelt vi har hatt det, men å prioritere julekortfoto på det tidspunktet virket helt absrud. Men det skal jo ikke så mye til, så jeg sa til kidsa at hvis de samarbeida så skulle de få sjokolade før barnehagen ( GREAT parenting, way to go Live! ), og onkel Knut kunne være assistent.

hvit hest ponni julekort

Vi tok på passende klær. Knut tok Halvor på armen, Liv tok nissen og jeg tok med hestene. Opp i skogen inni beitet, og så fikk Knut i oppdrag å passe på at kidsa var trygge rundt hestene mens jeg knipset. Vi tok 30 bilder på 2 minutter, hvorav 4 ble halveis brukanes. Brukanes, as in hvor ingen så sure ut, eller bildet var blury. Ingen ultimate blinkskudd i år, MEN Godt nok ! Julekortbilde - check!! 

hvit hest ponni julekort

hvit hest ponni julekort

Innen lunsj samme dag var snøen borte. Det må man kalle good timing. Meget fornøyd med meg selv. 

Live

Kommentarer

Juleepisoden er herfra i år

@

I fjor jul spilte vi inn juleepisoden til TV programmet Herlige Hjem og i kveld går episoden på TV! :D Kanal FEM kl 20.30 i dag 3.desember. Den ligger også ute i appen Dplay. Program nr 10. 

Herlige Hjem jul Nedre Skinnes Gård

De filmet episoden på den flotteste snøvinteren vi har hatt på mange år, og det ble nydelige snøbilder! 

jul askepott live skinnes

Jeg fikk leike askepott og det er jo alltid moro! :D

nedre skinnes gård sau juk

Halvor 1/2 år hilser på sauene. Tross massiv søvnmangel hadde jeg hvertfall en good hair day! :D #farmgirlsstruggels :)

Det var veldig moro å ha dem på besøk, programleder Birgitte er superskjønn, akkurat slik hun fremstår på skjermen, og produsent Johannes er så proffesjonell og hyggelig! Håper dere liker programmet like godt som jeg gjorde når jeg fikk det oversendt denne uken :) 

julafteb

 Jul i storstua <3

Live

Kommentarer

Hestejente to the BONE

@

Hehe, jeg nesten litt flau over hvor hesteOBSESSED jeg er, i en av alder av 33 år. Skulle tro jeg var et lite barn, så lykkelig jeg blir av hestesaker... De fleste veit jo dette, og etter at jeg hadde blitt tagget i, og tilsendt bildet under 8 ganger, tenkte jeg, WELL; da blir det hestekrans i år ja. 

( sånn føles det!!!!! lol ) 

Krans hest jul

Vår gode nabo Trude ba meg på den årlige julekranskvelden, og der visste jeg det kom til å være folk med mye kreative skills, ikke minst nabo Trude selv som er aktivitør og ram på å lage alt mulig. Jeg fikk derfor kyndig guiding til hvordan vi kunne gjøre dette, med medbrakt hønenetting som bakgrunn. 

Krans hest jul

Jeg ble superhappy da det var ei jente til som også ville lage hestekrans, tydligvis ikke bare meg som likte det!

HOW TO:

  • Tegn en form av en hest, legg hønenetting over, og klipp nettingen i grov hesteform. 
  • Begynn å feste inn granbar opp og ned i nettingen så hele blir dekket 
  • Lag man av lange furunåler
  • Sett på en ekte grime du har, eller lag grime av bånd.
  • Lag øye av kongle
  • Ta kyssebilde av seg selv med kransen og post på instagram
  • Ta den med ned til stallen og skrem livskiten av hestene der :D 

Haha,ja for alle punktene over gjorde vi. ;) Ponninn ble SÅ redd når han så kransen av hans artfrende at han løp unna! :) 

Hestekrans jul diy

 Den gjør seg nok best i dimt lys, litt på avstand... :) Så nå henger den på veggen ute hos hestene, og Ponninn har blitt vandt til den. 

Hestekrans jul diy

Årets hestekranser! May lagde en som var noen hakk gvasserer enn min, synets hvertfall jeg! :) 

Hestekrans jul diy

Se på det blikket til Ponninn! :)

Live

Kommentarer

Da er bukkene igang

@

I dag har Kristoffer og jeg skilt sauene i to gjenger, pelssau for seg, og gamelnorsk spælsau for seg. Så satte vi inn en kjekk herremann til hver av dem og har planlagt lamming fra rett etter påske :) Ser ut som de er godt igang. 

 

Live

Kommentarer

Nydelige frostdager

@

Jeg har nesten ikke innsett at vi er rett rundt hjørnet på desember med alt som har stått på her i det siste, men når rimet kom å la seg nå i slutten av november, så kom lissom en en sånn god rolig vintervibe over gården. Jeg ELSKER frost! Krystallene som bygger seg av seg selv uttover på alle ting, fasinerende og flott. Det gir landskapet en nydelig look. Jammen kom fullmånen også <3

Traktor i soloppgang? 

Fullmåne over jordene 

Verandaen straks ferdig. Jeg kan jo ikke male ute på denne årstiden, så det får bli til våren. 

Live

Kommentarer