Norsk bygget og norsk arkitektur

@

Ser man det, en liten tretopphyttehandel før kvelden senka seg gitt! hehe... det var veldig tilfedig at det ble akkurat slik.... :) 

Dvs, jeg har siden jeg var liten drømt om et slikt sted som det vi er i ferd med å bygge opp nå, og tretopphytter har vært på lista der lenge. Så at vi ville ha tretopphytte var ikke tilfeldig, men at det ble akkurat denne var det. Jeg satt å googlet og husker ikke engang hvordan jeg kom over denne, men det er et norskt arkitetfirma som heter HBA arkitekter, som har tegnet den. Jeg skrev til dem om den var i produksjon og de skrev at det bare var laget en prototype til nå. Så spurte jeg om den var til salg, og da svarte de at den var solgt men jeg kunne høre med de som hadde hatt den. De hadde hatt den i flere år og hadde hatt stor glede av den men hadde akkurat begynt å vurdere om den skulle selges! Så vipps, hadde vi gjort en avtale og hytta var vår!!! 

tretopphytte til leie norsk design norefjell krødsherad Skinnes NORD

Den er laget på en orgelfabrikk på sørlandet og er laget i tre og pleksiglass. Den henger på ett tre, som den ikke skader, bare klemmer seg rundt. Den er 3,5m i diameter og har plass til en dobbeltseng! Vi tenker derfor at det hadde vært det perfekte ekstra soverom ved hytta, med sin kule attrasjonsverdi i tillegg! Og for oss - norsk desig, norsk laget, bygget i tre OG gjennbruk!! Blir jo ikke bedre enn det?

tretopphytte til leie norsk design norefjell krødsherad Skinnes NORD

tretopphytte til leie norsk design norefjell krødsherad Skinnes NORD

Kunne du tenkt deg å sove her eller? Vi er i dialog med kommunen om det er OK å sette den opp, men jeg håper det går bra og at den kan bli en del av stedet vi skaper nå :)

Live

10. mai 2020

NRK sak om oss

26. april 2020

Lam med overalt

9. mars 2020

Yoga i Shalaen og AfterYoga Badstue

9. mars 2020

Tretopphytte, badstue og lavvo i vinterdrakt

6. mars 2020

Tåkebad på gården

5. mars 2020

Tunet i vinterdrakt

4. mars 2020

Jeg er mest på INSTAGRAM

4. mars 2020

Testing av hjort i slakteriet

29. februar 2020

Naturmagi