Søndager i stallen

@

Jeg syntes det er vanskelig å finne balansen mellom å få Liv til å ta ansvar for hestene, og å pushe henne så hun mister interesse. Vanligvis på vinterhalvåret pleier vi å hovedsaklig være i stallen sammen bare i helgene og så tar jeg ukene alene. 

white horse pony girl

Hun møkker selv og har eget greip, koster stallsgangen strøken og koser med ponninn :)

Hestene er sååå rare om dagen, de er helt ville etter å få tak i kattemat!?! De får selvsagt ikke, hester skal jo ikke ha kattemat, men se på Capitan på det bildet her da? Herregud! Rampehest! Jeg må lukke dørene så de skal holde seg unna. 

white pony girl

I helga red Liv og jeg rundt hele nabolaget og så ville hun prøve å stå på hesten, som hun hadde sett på barne TV denne uka. Det dreiv jeg mye med før også, så kunne ikke si nei til det! :) Hun har veldig god balanse og står som bare det :)

white pony snow girl standing up

Live

14. mai 2019

Mother of Lambs

25. april 2019

Lamming

20. april 2019

Påske 2019

10. april 2019

Tovede dyr

1. april 2019

Krokus

25. mars 2019

Snøklokker

20. mars 2019

Beste påskebilde???

20. mars 2019

Mine gode hjelpere

17. mars 2019

Håndsydde saueskinnsfeller