"Bare heime"

@

Nok en sommer hvor vi har vært omtrent " bare heime". Men jeg slår et slag for hjemmeferie jeg altså, det er sååå deilig, spesielt med barn å være nær alle ting! Både stellebordet til Halvor, kjøleskapet med mat og kokkeleringsmuligheter inne. Egne senger, finne de klærne man trenger uten å huske å pakke noe - eller pakke ut! Det er ferie det også! :D Vi har jo så mye fint i nærområdet og har hatt masse besøk av venner i sommer. 

Liv rir på Ponninn. 

hengekøye

Vi har hatt en halv uke hver med både "Raulandsguttene" og "Raulandsjentene" i sommer, uten foreldre! Da ber vi de først fylle ut et skjema med hva de helst vil av aktiviteter, matretter og ønsker og så skreddersyr vi opplegg de helst vil :) I tillegg til Ugressbingo som var en stor hit, var det MYYYE bading, overnatting i hengekøyer og en hel JordbærDAG! Så hyggelig at de store på 10, 12 og 13 år fra Rauland får leika med Halvor og Liv og knytter nære vennskap, og ikke minst at vi blir bedre kjent med dem. Når hverdagen er 3 timer kjøring unna hverandre og alle er så travle så er dette en fin måte for oss hvertfall :) 

spislige blomster

Jeg fikk lekt meg litt med spennnede retter og spislig pynt. 

Resten av sommeren har blitt bade-bade-bade-bade og BADE sommer! Flere ganger om dagen og kidsa elsker det selvsagt.

Halvor sover også ute, dog i reiseseng, ikke hengekøye. Kanskje han får oppgradere til hengekøye neste år.

Vi er jo bundet til hjemme av mange grunner, både dyr og jorder trenger stell og tilsyn. Her ser du en gjeng griser som koser seg under et lerketre. 

Tilsyn med sauene, her er de akkurat foret litt kraftfor inni skogsinnhegningen sin, som vi prøver å fore dem i annenhver dag hvertfall for å få dem til å tro at de "bor" i den delen av skogen. De går på 40.000 mål så det er veldig mye lettere å følge med når de er stedbundne.

Fra jordbærsyltetøylaging med Raulandsguttene. 

Koppelammene på beitet må ha tilsyn, og de kommer brekende i galopp når jeg roper på dem :)

This are the nigths we will remember <3 

 

Live

26. november 2019

Black Friday Refleksjoner

14. oktober 2019

Liv Pippi Langstrømpe

3. oktober 2019

Årets saueskinn klare for salg

28. august 2019

Tresking av økologisk spelt

18. august 2019

Vi kjøpte plutselig en tretopphytte vi

14. august 2019

Natur Retreat bygging

11. august 2019

Bygging av YogaShala Lavvo

26. juli 2019

Kristoffer 35

25. juli 2019

UgressBingo - tips til leik!