Noen har gledet seg VELDIG lenge...

@

Liv har gledet seg SÅÅ til bursdagen sin, at det er på det nivået at hun sa hun gledet seg til jul, fordi da var det  kortere igjen til bursdag... de siste 20 dagene har vi hatt nedtelling og ENDELIG var dagen her! Hun fikk fri fra barnehagen dagen før for å være med å ordne istand. 

lilla roser burdsdag

Vi begynte med å reise til Vikersund, der vi handler det meste vi trenger. (Vikersund først - alternativ 2 - internett! Lokalhandel er viktig. ) 

lilla roser

Vi pyntet med duker og blomster, bakte kaker, dekket bord og Kristoffer hjalp til med å blåse ballonger. 

5 år bursdag

Tema hadde hun bestemt selv: "Hest, ballong og enhjøring".  ;) Da var det bare å finne frem alle kosedyr etc fra rommet hennes for å få til stilen vi ville ha :)

God stemning. 

For Halvor sin del var nok dette favorittdag nr 2 i livet hans, etter årets julaften som toppet alt han hadde opplevd til da :) 

Barnehagen kom hjem til oss på fredag, en helt herlig gjeng, MED de voksne, så å ha selskap med dem er en fryd. Alle leika og koste seg fra 10.30-14.00. Pøser og kaker gikk ned på høykant.

Dagen etter var det familieselskap og det var også veldig koselig. I uka etter lot vi ballongene få bli i huset, og Halvor og Liv leika med dem til de sprakk en etter en :)

Bursdagsjenta var storfornøyd med feiringen og foreldrene kan ikke tro at tiden går så fort ! 

Live

26. november 2019

Black Friday Refleksjoner

14. oktober 2019

Liv Pippi Langstrømpe

3. oktober 2019

Årets saueskinn klare for salg

28. august 2019

Tresking av økologisk spelt

18. august 2019

Vi kjøpte plutselig en tretopphytte vi

14. august 2019

Natur Retreat bygging

11. august 2019

Bygging av YogaShala Lavvo

1. august 2019

Sommer

26. juli 2019

Kristoffer 35