Hestejente to the BONE

@

Hehe, jeg nesten litt flau over hvor hesteOBSESSED jeg er, i en av alder av 33 år. Skulle tro jeg var et lite barn, så lykkelig jeg blir av hestesaker... De fleste veit jo dette, og etter at jeg hadde blitt tagget i, og tilsendt bildet under 8 ganger, tenkte jeg, WELL; da blir det hestekrans i år ja. 

( sånn føles det!!!!! lol ) 

Krans hest jul

Vår gode nabo Trude ba meg på den årlige julekranskvelden, og der visste jeg det kom til å være folk med mye kreative skills, ikke minst nabo Trude selv som er aktivitør og ram på å lage alt mulig. Jeg fikk derfor kyndig guiding til hvordan vi kunne gjøre dette, med medbrakt hønenetting som bakgrunn. 

Krans hest jul

Jeg ble superhappy da det var ei jente til som også ville lage hestekrans, tydligvis ikke bare meg som likte det!

HOW TO:

Haha,ja for alle punktene over gjorde vi. ;) Ponninn ble SÅ redd når han så kransen av hans artfrende at han løp unna! :) 

Hestekrans jul diy

 Den gjør seg nok best i dimt lys, litt på avstand... :) Så nå henger den på veggen ute hos hestene, og Ponninn har blitt vandt til den. 

Hestekrans jul diy

Årets hestekranser! May lagde en som var noen hakk gvasserer enn min, synets hvertfall jeg! :) 

Hestekrans jul diy

Se på det blikket til Ponninn! :)

Live

14. mai 2019

Mother of Lambs

25. april 2019

Lamming

20. april 2019

Påske 2019

10. april 2019

Tovede dyr

1. april 2019

Krokus

25. mars 2019

Snøklokker

20. mars 2019

Beste påskebilde???

20. mars 2019

Mine gode hjelpere

17. mars 2019

Håndsydde saueskinnsfeller