Barnas høydepunkt

@

Liv hadde gledet seg såååå til julaften at hun omtrent ikke klarte vente. Endelig var dagen her og kalenderen viste 24.des. Tilogmed Halvor hadde fått godteri i strømpa på døra si, selv om Liv ikke hadde hørt noe nisse. Mystisk. 

tøyservietter julaften

Bordet var dekket og alt var planlagt så selve dagen i størst mulig grad kunne bli kos. Askepott på TV, julekveldsuppe hos Monne og ridetur på meg. På med bunad og klar for kvelden. 

Onkel Knut er klar 

julaften i storstua

I år var vi så heldige å ha Helga til Ole Gunnar hos oss, og ikke minst ferie lille baby Agnes sin første julaften. Det var stor stas. 

Jeg opplever julaften hos oss som en blanding av høytiden det pyntede huset; kun levende lys og bunadene gir - sammen med den avslappde familestemingen. Alle bidrar og det er en rolig god middag. Med egen HappyPig ribbe selvsagt. 

venter på julenissen

Men det som ikke er så rolig, er stemingen når noen av de voksne begynner å se snurten av nissen i de forskjellige vinduene. Så må Onkel Knut sååå på do at han går unna. Og DA! DA kommer NISSEN!!!! SÅÅ stas, men sååå uflaks for onkel Knut da! Det skjer HVERT ÅR! Han møter aldri nissen. Men han får gaver alikevel, så det går bra. 

Nissen får sitte i stolen og har en liten preken om at vi på passe på jorda, og ikke overforbruke.... skulle nesten tro han hadde en master i Carbon Management, slik som han snakker... hmmm...  

Stas med pakker.

Det morsomste jeg har vært med på på lenge var Halvors euforiske lykke over alle eskene og papiret som kom på en gang. Han var såååå glad. Smilte som en sol og surfet over eskene med lykke hvin. Ahh, kidsa altså, det er morosamt med jula for dessa som er små... :) 

En interessant observasjon appropo gaver, så var det de leika med hele kvelden : pappeskene gavene kom i. Vi prøver å gi og få minst mulig gaver og velge brukte ting eller opplevelser der det der mulig :)

Håper du hadd en koselig julekveld <3 

Live

26. november 2019

Black Friday Refleksjoner

14. oktober 2019

Liv Pippi Langstrømpe

3. oktober 2019

Årets saueskinn klare for salg

28. august 2019

Tresking av økologisk spelt

18. august 2019

Vi kjøpte plutselig en tretopphytte vi

14. august 2019

Natur Retreat bygging

11. august 2019

Bygging av YogaShala Lavvo

1. august 2019

Sommer

26. juli 2019

Kristoffer 35