Åssen klarer alenemødre seg?

@

Altså, i fare for å tråkke den ene og andre på tærne her - all respekt for alenemødre og de som liker jakt - WHOLY SMOKES, nå er jeg sliten!!! Kristoffer er stort sett en fantastisk bra mann med mange gode egenskaper - men vett til å innse at årets  reinsjakt kanskje ble litt heavy - det har han ikke! Mens han har vært en uke på Hardangervidda med bror og far (uten tlf signal) har jeg vært alenemor med en baby på akkurat 3 mnd, en trassig 3,5 åring, 95 griser, 60 sau, 2 hester og de andre dyra forrige uke. La oss bare kort oppsummert si at det var kolikk på minstemann, sjukdom på 3åringen, sauer på rømmen, ponni som rømte, en krepseBÅT jeg måtte langt utti vannet etter å hente pga høyvann, og litt diverse annet.... 

Mot slutten av uka når søvnivået om natta var så godt som ikke eksisterende, og en veninne på besøk som hjalp meg, ba om å legge seg kl 19 for hun var helt huggærn av all lyden med gråt... ja da veltet bensinkanna og lakk bak i Landcruiseren som vi trengte til å fore sauene med 6-hjulingen og en nyansatt på kiwi blandet varene våre sammen med en annen og vi sto der med en baby på randen av hylgrin, og en treåring som ville ha alt av godteri i butikken... jada neida sååå.. ha ha Herregud...

Jeg har sååå respekt for alenemødre! Åssen KLARER de det når ting blir tøft da? Trudde jeg hadde nokså god kapasitet jeg, men føles ikke sånn nå...  hehe. Og  - dette er jo mini ilands problem i den store sammenheng, men føles alikevel veldig ekte og reelt som en liten krise når det står på... utrolig hvor mye man kan gjøre med en baby i bæresele og å lokke en treåring til med lovnad om godteri... topp pedagogikk når det røyner på med andre ord. jada. 

eplekake

Bestikkelsesmuffins til Liv. Hadde ikke godteri, bakte den kjempelette " Apfelstrudel a ala Live" s  174 i boka mi, i muffinsform. Nydelig. Så åt jeg resten av dem selv når Liv sov. 

Så, når han kommer igjen da, EN UKE etter han dro, må han selvsagt SÅ høstrug på jordet, mellom regnbygene, og det kan ikke vente. SØØØVN SØØØVN, hvor er du. I går kjørte han til halv 2 på natta. 

Sorry denne lille klageseansen, i natt sov jeg hvertfall nok til å orke å åpne mac´en i dag... :)

Ja, og dyra var på andre siden av vidda. Så de fikk ikke noe rein. Men masse fisk heldigvis. 

For all del, dere kjenner jo meg, jeg er all for tradisjon, naturforvalting etc - men LITT tilpassing til livsituasjonen BURDE jo også være mulig. Noen som kjenner seg igjen? BABY er unntakstilstand. 

Geeezzzes-. 

Jeg klagde min nød til mommo og hun kom å hjalp meg et døgn, og det var veldig koselig. Jeg har også innført min egen "jaktuke" som kompensasjon for når jeg blir forlatt, sånn som når vi dro til dette fantastiske stedet i Østerike jeg skrev om.

Quote fra meg selv i 2014 -  For la oss være ærlige – enn hvor mye forvaltning, godt kjøtt og lykkelige menn man får av jakt, så er det en uforløst kvinnekvote her. 

TRUE! 

Blir nok ikke med det første da, siden Halvor bare akkurat er 3 mnd. 

bestselger bok Gardsliv

Beste lyspunktet i forrige uke var å se dette da, boka mi som bestselger!! YEEIH! Og flere fra hele Norge har tatt kontakt og sagt at de elsker den! Det gleder en utslitt stakkar <3  

I rettferdighetens navn så var vår polske arbeider også på gården og hadde ansvar for foring av dyrene og hjalp meg når de stakk av. MEN LELL!!!! ;) 

Live

10. mai 2020

NRK sak om oss

26. april 2020

Lam med overalt

9. mars 2020

Yoga i Shalaen og AfterYoga Badstue

9. mars 2020

Tretopphytte, badstue og lavvo i vinterdrakt

6. mars 2020

Tåkebad på gården

5. mars 2020

Tunet i vinterdrakt

4. mars 2020

Jeg er mest på INSTAGRAM

4. mars 2020

Testing av hjort i slakteriet

29. februar 2020

Naturmagi