It was a dark and stormfull natt.... og bygdejentene i Krødsherad skulle på handel.. I drømmehuset på vestsi'a -... :)

@


Jeg skrev jo forrige uke at vi hadde hatt en heeektisk uke, og nevnte at en av tingene vi hadde vært på var "homeshopping". Jeg digger det konseptet! Både sosialt og hyggelig, slipper å reise langt og får handlet barneklærne for neste sesong på en kveld! Så får man det i posten iløpet av ei uke! :D

Vi som bor såpass på landet er ansett å være " de beste" å ha homeparty hos, sikkert fordi vi ikke har butikker så tilgjengelig ellers? :D

Som nevnt, det var en god venninne i bygda som skulle være vertinne for disse barneklærne og jeg hadde lovet at jeg skulle komme. Siden alle barnevaktene mine var opptatt så jeg ingen annen løsning for å få kabalen til å gå opp enn å gå på ski med pulk dit, så Liv sovnet på veien. Og det gjorde hun!

Etter en times gange i mørket uten lykt, i tlf en med journalist ang "kongesaken", kom jeg heseblesende rett før det begynte; svett og fæl med pulken på slep. Ja ja, jeg rakk det hvertfall!

Deilige kaker, lekre klær og hyggelige damer ventet når jeg stakk hodet inn døra.

"Gamle Gardsfrue" Ingvild var der også! Vi sees altfor skjelden, så slike anledinger er kjekt!

Veldig mange koselige jenter fra bygda var der, og vi skravlet og shoppet om hverandre :)

Jeg var stadig ute på trappa for å høre om Liv var våken ,og plutselig kl halv 10 hørte jeg gråt og så en unge som prøvde å vrenge seg ut av pulken! ups... Da var det bare å ta henne med inn og prøve klær på henne :)

Etter vi har sett hva vi vil ha og skrevet det ned på et skjema, setter vi oss sammen med Tone og fyller inn på nettsiden med størrelse og farger.

Nevte jeg at dette er drømmehuset? Ja, vi har skrevet om det før.

fantastisk hus

Ca etter en uke kom denne posen i posten. Mannen på postkontoret lo og sa at han så i hyllene når det var slike homeparties... hyllene var fulle! :)

Liv fikk åpne pakken og ville først prøve denne kjolen. Selvsagt ville hun ikke stå stille, men jeg fikk tatt noen bilder i fart :)

Så ville hun prøve regndressen. Mens hun prøvde å legge leikene i vogga si og sier " god natt" før hun brer over dem.. he he...

Gardsfruene.no Live Svalastog Skinnes

Lure mamsen er fremme med merkelapper og penn for å merke de nye klærne.

Sommerklær til Liv - check ! Homeparty anbefalles! Finnes det noen kule merker for voksne som har tilsvarende tro? Kanskje Traktorpikene burde ha homeparty? Hva med Nordic Garden sine plantesaker?

Live

10. mai 2020

NRK sak om oss

26. april 2020

Lam med overalt

9. mars 2020

Yoga i Shalaen og AfterYoga Badstue

9. mars 2020

Tretopphytte, badstue og lavvo i vinterdrakt

6. mars 2020

Tåkebad på gården

5. mars 2020

Tunet i vinterdrakt

4. mars 2020

Jeg er mest på INSTAGRAM

4. mars 2020

Testing av hjort i slakteriet

29. februar 2020

Naturmagi