Store fine gutten vår

@

Jeg veit jeg sier det ved hver eneste bursdag, men herregud som tiden flyr!! Man ser det lissom så ekstra godt på kidsa også! De blir så store! Lille store Halvor er 2 år nå, og det må selvsagt feires! 

Kandiserig av blomster

Liv er jo så opptatt av bursdagen sin at den kan vi jo ikke IKKE planlegge, men Halvor sin kom veldig brått på og utrykket " som jula på kjerringa" kunne lett ha blitt benyttet... :) Med Liv så får ho velge tema og servise og sånn og vi bestiller spesielle servietter etc på nettet, men Halvor husket vi på altfor seint til å bestille noe... :) SÅ da fikk vi være kreative den dagen vi hadde til rigging og det vi fikk tak i på den lokale kiwi, det vi hadde i skapet og pynt fra gården fikk holde :)

Liv plukket stemorsblomster og kandiserte dem som kakepynt :)

bursdag 2 år

Gjennbruk av Ballonger fra i fjor, Liv sitt 5 tall snudd på hodet og ballonger vi kjøpte i vinter! Gele i glass blir fort eksotisk og pølser i lompe er alltid en hit. 

Jeg hadde glemt å kjøpe både saft eller brus, så da måtte vi improvisere på morgenen før barnehagen kom. Frossne bringebær, og "magisk vann" fra en vannrenser vi har kjøpt ble sååå suksess, og kidsa drakk 2-3 glass vann hver!!! He hehe, mamsa pustet lettet ut.

barn lam fest skjørt

Hver bursdag prøver jeg å ha en morsom fotoshoot med dem som blir fin å ha til de blir større. Jeg hadde sett ut et perfekt motiv med Halvor og koppelammene med tyllskjørt. Problemet var bare at 7 koppelam og 1 toåring ikke er spesielt sammarbeidsvillige... Så dette var det beste vi klarte! 

hageselksap ponni hest gutt jente ballonger ute

Ny idee- hageselskap med hestene! Det gikk bedre da jeg bestakk kidsa med at de skulle få godteri hvis de satt stille i 1 minutt og hestene fikk gulrot. Våre fotosetions ser veldig idylliske ut, men det er bokstavelig talt tatt på 1-2-3 minutter, ellers så blir både kids og dyr lite samarbeidsvillige ... :) 

hageselksap ponni hest gutt jente ballonger ute

Sååå koselig bilde!! Blir fin å ha i minneboka til Halvor. 

Veldig koselig bursdag med både barnehagebursdag og familieselskap :) 

Live

10. mai 2020

NRK sak om oss

26. april 2020

Lam med overalt

9. mars 2020

Yoga i Shalaen og AfterYoga Badstue

9. mars 2020

Tretopphytte, badstue og lavvo i vinterdrakt

6. mars 2020

Tåkebad på gården

5. mars 2020

Tunet i vinterdrakt

4. mars 2020

Jeg er mest på INSTAGRAM

4. mars 2020

Testing av hjort i slakteriet

29. februar 2020

Naturmagi