Gårdens ShowPony på tur!

@

Jeg har stadig foredrag rundt i hele landet, og det er så moro å se gløden i øynene på de som hører på etter gode 40 min med show! :D 

foredrag inspirasjon bærekraft

I høst har jeg vært mange steder, og det har ikke vært like enkelt med tanke på at jeg har hatt full "stilling" med slakteriet og logistikk. I tillegg så er det jo ikke jeg som bestemmer datoene, det er gjerne konferanser planlagt i lang tid, og typisk så kom det 5 foredrag på 8 dager rundt i hele landet ei uke i november i år... hoohoo. Alt går - om ikke annet går det galt? ;) 

foredrag inspirasjon bærekraft

Elsket den bildeteksten der! Takk Nationen :)

Utdrag fra sak i Nationen: "Apropos fyre laus: etter enda prat mellom bondetoppane fortel Live Svalastog Skinnes på eit vis berre ho kan om korleis ho blei «Farmgirl of Norway», framtidige prosjekt og korleis ho og ektemannen Kristoffer har bygd opp det dei kallar «verdas beste gard på klima, dyrevelferd og sosiale medium». Draumane har alltid vore store, men gjennomføringsevna har om mogleg vore endå større. Eigentleg kan ein kalle det gjennomføringstrangen. For det må skje for Skinnes, og det må vera perfekt. – Me kan ikkje inngå kompromiss på nokon ting, seier Skinnes, medan ho på storskjerm viser fram grisane som har si eiga strand. "

Jeg pleier å holde inspirasjonsforedrag med mål om å få folk til å overføre tankene til sitt eget liv, og det inneholder både gode eksempeler, litt innovasjonsterori, markedsføringstriks og bærekraft. Jeg kan lage foredrag som går mer på både bærkraft, eller på sosiale medier for den saks skyld - med vår filosofi å bli best i verden, og at vi selger alt via egne sosiale kanaler så er det jo et nokså troverdig eksempel å bruke :)

Skal du eller noen i din krets ha en konferanse eller trenger en foredragsholder - spør meg da vel? :)

Live

10. mai 2020

NRK sak om oss

26. april 2020

Lam med overalt

9. mars 2020

Yoga i Shalaen og AfterYoga Badstue

9. mars 2020

Tretopphytte, badstue og lavvo i vinterdrakt

6. mars 2020

Tåkebad på gården

5. mars 2020

Tunet i vinterdrakt

4. mars 2020

Jeg er mest på INSTAGRAM

4. mars 2020

Testing av hjort i slakteriet

29. februar 2020

Naturmagi