Jeg har kommet på en veldig lur ting.. En annerledes form for jakt – en jakt spesielt utformet for kvinner.

@

For å oppveie litt av de 2-4 ukene Kristoffer MÅ på jakt i løpet av høsten, reiste jeg og en av mine beste venninner Linda på førjuleferie til et av de råeste hotellene jeg noen gang har sett. I tillegg var vi på julemarked i Salzburg. For la os svære ærlige – enn hvor mye forvaltning, godt kjøtt og lykkelige menn man får av jakt, så er det en uforløst kvinnekvote her. Det var den vi så vårt snitt til å ta ut.

Siden Linn viste meg nettsidene deres for noen år siden, har Bio-Hotellet Stangelwirt stått svært høy på min liste over ”things to do”. Et bio-hotell, blanding av tradisjonell tyrolerstil og ”hobbit” hus bygget ned i bakken, stort spa, lippizzaneroppdrett, matproduksjon og mektig natur – wow, er det da man sier ”you had me at Hello? "

Knut, veslebror sa han hadde hørt julemarkedet i Salzburg var av de beste i verden, så Linda og jeg fartet nedover på en 5 dagers ferie uten baby, og hadde som mål å kose oss mest mulig. Måloppnåelsen var høy og Østerrike innfridde.

Jeg vil lage en egen sak om Stangelwirt for å vise dere hvor fantastisk det var, men her kommer uansett et lite bildedryss fra hotellet og julebyen Salzburg, alt i skikkelig Sound of Music Style. 

Sjekk disse stallene! Og dette er spesielt til deg Linn – se på det salrommet!

salrom

spa

Ridehall med vegg til resepsjonen.

lippizzaner

Kuene spiser rett på andre siden av veggen, og røkteren melket dem mens vi spiste. Mye av maten var fra gården, stedet hadde 5 restauranter og maten var fortreffelig. 

”Cream colored ponies ” synger Julia Andrews om i Sound of music –  vi følte vi var en del av den i det vi suste gjennom det flotte kulturlandskapet under det mektige Wilder Keiser fjellet.

salzburg

Salzburg var en flott by!

When in Rome, do as the Romans? Linda og jeg syntes vi blendet godt med lokalbefolkningen i de tyrolske hattene våre.

Julemarkedet var kjempestort og det var både mange boder og mye folk. Veldig koselig julestemning. Jeg hadde ikke planer om å handle noe, men kjøpte litt uknuslig julepynt til bunnen av treet, så Liv kan oppholde seg i stua, og en liten sko til meg selv.

julemarked

Linda og jeg ble kjent på studiene på Ås, og hun har doktorgrad i matvitenskap.  Hun mente ikke hun kunne vitenskapelig bevise at det var lurt å ta et glass champagne hver dag på ferie, men vi testet det, og første forsøk gikk hvert fall veldig bra. Ps. Linda ville ikke jeg skulle nevne at hun var singel, så det sier vi ikke noe om ;)

Kristoffer og Liv klarte seg veldig fint heime aleine, og dette skibildet kom på MMS.

Dette var en snapchat fra Knut Veslebror, he he, ser ut som Liv var med på litt forskjellig. :)

Live

10. mai 2020

NRK sak om oss

26. april 2020

Lam med overalt

9. mars 2020

Yoga i Shalaen og AfterYoga Badstue

9. mars 2020

Tretopphytte, badstue og lavvo i vinterdrakt

6. mars 2020

Tåkebad på gården

5. mars 2020

Tunet i vinterdrakt

4. mars 2020

Jeg er mest på INSTAGRAM

4. mars 2020

Testing av hjort i slakteriet

29. februar 2020

Naturmagi