Vi er igang!

@

ÆÆÆ nå er vi igang med bygginga altså!! :D :D :D 

 

Vi bygger altså et lite slakteri på gården for å holde maximum stressfrie dyr. Vi bruker det eksisterende bygget "værstedet" på gården og bygger en del av det som før var potetlager om til slakteri. Bak huset bygger vi inn en stor konteiner med kjøl og frys. Forran på bygget inn mot tunet blir det en liten "consept store" i tro kopi av sveitserverandaen på hovedhuset, i kun glass og sveitserpynt!! :D Jeg håper og tror det blir fint. Akkurat nå shopper jeg litt rundt på finn.no for å finne ut hva jeg skal ha der inne. Nå har jeg kjøpt et nydelig skap fra 1801 til å ha mel i, en flott kanestol fra 1700tallet til å ha bøkene mine ++ i, og akkurat nå ser jeg etter to gamle fine kister til  å ha saueskinn i. Så må jeg ha et lite bord/disk til Mac' en, og thats it! Eller, en lyskrone i taket må jeg vel ha? ;) Butikken blir veldig  liten, bare 17m2, og tre av veggene er i glass så det blir ikke noe stort utsalgssted. Det skal også kun være åpent når det er utlevering av kjøtt og i bringebærsesongen slik jeg har sett det for meg så langt hvertfall. Kristoffer shopper rundt etter "interiør" til selve slakteriet med skinner i taket, vasker, plater til vegger, tak og gulv og ordner :)

kanestol

nydelig skal

sveitserstil

Rekkverket som skal være nederst langs bakken er ferdig skjært ut :D

gamle dører

Jeg fant disse to gamle dørene på låven som vi skal pusse opp og ha både inn i butikken, og fra butikken inn i lageret. 

Lurer på å få laget opp metervis av denne borden så det røde bygget blir mer sveitserstilpreget. 

 

Blir det ikke kult da?

 

 

Live

10. mai 2020

NRK sak om oss

26. april 2020

Lam med overalt

9. mars 2020

Yoga i Shalaen og AfterYoga Badstue

9. mars 2020

Tretopphytte, badstue og lavvo i vinterdrakt

6. mars 2020

Tåkebad på gården

5. mars 2020

Tunet i vinterdrakt

4. mars 2020

Jeg er mest på INSTAGRAM

4. mars 2020

Testing av hjort i slakteriet

29. februar 2020

Naturmagi