Ikke helt klar - men åpen!

@

ÆÆÆ, dette er så stas!!! :D Den lille 18m2 store gårdsbutikken vår, eller Nedre Skinnes Gård's Consept Store, åpnet i dag!! :D Den er ikke helt ferdig, men nesten! I går fredag, så kom mønepynten opp, laget av den geniale snekkeren Dirk Tegge (som lager på mål og sender over hele landet - anbefales!) med gårdens eget symbol "beskyttet" av to hester.  (Selvfølgelig måtte hestene jo med.) Jeg malte 3.strøk i går kveld, og i dag morres kl 07 begynte vi å støvsuge gulv, og hente alle de antikke møblene fra stabburet som vi både hadde fra før og som jeg har handlet på finn.no det siste halvåret. Del 1 av grisekundene skal få grisen sin i helga, og butikken måtte være åpen kl 10.00. Halv 10 var vi klare! YESS. Det mangler dører og gulv, og lyskroner, men det er nok på plass til neste hentehelg. Butikken blir IKKE åpen til vanlig, men kun når vi leverer ut kjøtt til kundene som har forhåndsbestilt. Vi ønsker ikke å ha åpen gård, eller masse folk til vanlig, så den blir utrolig sjelden åpen. Men har du sett deg ut en stor skinnfell på nettsiden og er forbi området, så får vi til en handel. Men å bare komme innom blir det ikke desverre. 

gårdsbutikk sveitserstil

Snekkerne setter opp den flotte pynten.

Jeg har malt sååå mye de siste mnd. Selv sveitserpynt med tannbørste! Det måtte til for å komme til alle steder. 

Et gamelrosa bord vi hadde stående limte jeg i går kveld, og tok i bruk i dag!

Knut og Kristoffer ( og Liv!) henter møblene som skal i butikken. 

gårdsbutikk

Tatta!!! Sjekk boka mi matchet den gamle kannestolen da? ;) Og var ikke lokket på den gamle kista nydelig?Det hadde jo gjort seg med det mørke flisgulvet med kompassrose - som kommer, men det blir til neste runde! 

gårdsbutikk

Vi selger bare gårdens egne produkter, mjøl i skapet, saueskinnsfellene i stige, seng og kiste og boka mi i hylla. 

Klokken 10 sharp kom Monne innom for å se hvordan det hadde blitt, og hun ble vår første kunde. Dvs LIV sin første kunde, Liv selger deler av saueskinn med gårdens symbol som hun har trykket selv. De heter " kosedott" og koster 50kr, og da går halvparten av pengene til " de stakkars barna". Monne kjøpte to og Liv fikk en rød peng :) 

gårdsbutikk sveitserstil nedre skinnes gård

Vår polske arbeider Bronek spylte plassen ute, og da strømmet kundene på :) 

sveitserstil snekkerglede utskjæringer tre gård

Dagen begynte nokså grå, og så ble det nydelig lys i det solen kom igjennom. 

Stor stas å ha kommet så langt i prosessen, nå skal vi sette inn dørene som vi fant på låven, ordne gulv og lys og fikse det utestående på slakteriet, så er vi klare for runde to! Men først- åpent i morgen søndag ! 10-16! :) 

Live

14. mai 2019

Mother of Lambs

25. april 2019

Lamming

20. april 2019

Påske 2019

10. april 2019

Tovede dyr

1. april 2019

Krokus

25. mars 2019

Snøklokker

20. mars 2019

Beste påskebilde???

20. mars 2019

Mine gode hjelpere

17. mars 2019

Håndsydde saueskinnsfeller