Påskeharen sier hei

@

Okey, for det første hadde jeg ikke tenkt å dele dette enda, men siden jeg både er født uten tålmodighetsgen ( som i seg selv ofte er et problem) OG at jeg tok en avstemming på instastory hvor nesten 90% sa at jeg skulle dele nå, så måtte jeg bare :)) 

påskehare easterbunny real bunn easterbasket kanin påske snø

Bakgrunnen for bildet var at jeg hadde sett mange kule påskebilder, og noen med en ekte kanin/ bunny, men ingen i snø! Såååå da var ideen sådd og jeg måtte bare få lånt meg en kanin å ta bilder med... :) 

påskehare easterbunny real bunn easterbasket kanin påske snø

Barnehagen har kanin og jeg fikk låne den, men i frykt for at den skulle rømme valgte jeg en dag det ikke var så lett å rømme med mye dyp snø og fikk både med meg en assistent og god kaninsnaks. Heldigvis var kaninen kjemperolig og samarbeidet helt yppelig. :D

påskehare easterbunny real bunn easterbasket kanin påske snø

Ble det ikke kult da? Har DU sett noen bilder av påske"haren" i snø før? 

Ja og når vi kom heim var det katten som ville prøve seg. De kattene... haha festlig!

Live

14. mai 2019

Mother of Lambs

25. april 2019

Lamming

20. april 2019

Påske 2019

10. april 2019

Tovede dyr

1. april 2019

Krokus

25. mars 2019

Snøklokker

20. mars 2019

Mine gode hjelpere

17. mars 2019

Håndsydde saueskinnsfeller

16. mars 2019

Iskroner er gøy