Påskeharen sier hei

@

Okey, for det første hadde jeg ikke tenkt å dele dette enda, men siden jeg både er født uten tålmodighetsgen ( som i seg selv ofte er et problem) OG at jeg tok en avstemming på instastory hvor nesten 90% sa at jeg skulle dele nå, så måtte jeg bare :)) 

påskehare easterbunny real bunn easterbasket kanin påske snø

Bakgrunnen for bildet var at jeg hadde sett mange kule påskebilder, og noen med en ekte kanin/ bunny, men ingen i snø! Såååå da var ideen sådd og jeg måtte bare få lånt meg en kanin å ta bilder med... :) 

påskehare easterbunny real bunn easterbasket kanin påske snø

Barnehagen har kanin og jeg fikk låne den, men i frykt for at den skulle rømme valgte jeg en dag det ikke var så lett å rømme med mye dyp snø og fikk både med meg en assistent og god kaninsnaks. Heldigvis var kaninen kjemperolig og samarbeidet helt yppelig. :D

påskehare easterbunny real bunn easterbasket kanin påske snø

Ble det ikke kult da? Har DU sett noen bilder av påske"haren" i snø før? 

Ja og når vi kom heim var det katten som ville prøve seg. De kattene... haha festlig!

Live

10. mai 2020

NRK sak om oss

26. april 2020

Lam med overalt

9. mars 2020

Yoga i Shalaen og AfterYoga Badstue

9. mars 2020

Tretopphytte, badstue og lavvo i vinterdrakt

6. mars 2020

Tåkebad på gården

5. mars 2020

Tunet i vinterdrakt

4. mars 2020

Jeg er mest på INSTAGRAM

4. mars 2020

Testing av hjort i slakteriet

29. februar 2020

Naturmagi