Jeg har 7 koppelam som er "mine"

@

Hei hei og sorry for så dårlig bloggoppdatering! Men som jeg har sagt, følg meg på INSTAGRAM der er det ca daglig oppdatering, blogging tar mye mer tid, og nå i lamminga og våronna er det eksta hektisk :) Hadde et lite " frikvarter" her i går morres og tok med to av mine sju koppelam på skogstur! :D Det var koselig og de følger meg som de skulle vært en hund! ;) Fine nr 19 og nr 67 :) 

Lam i skogen

Lamminga er akkurat nå over, og vi har fått over 90 lam, hvorav 7 er mine koppelam som jeg gir melk. ( Mammaen fikk 3 stk og da valgte vi å ta de som koppelam, så hun heller klarer de 2 andre og ikke får problemer med jurbetennelse etc. ) 

lam i hvitveisskogen eventyr lamb forest

Søyene ( mammane) har vært kjempeflinke og lammer, vi passer bare på og slapp å hjelpe til annet enn med ei søye som fikk jurbetennelse, av alle 70 så det var utrolig flott. 

lam i hvitveisskogen eventyr lamb forest

 Straks skal dyrene til skogen hvor de skal bo i sommer, det kom deilige 45mm regn i helga og alle planter og ikke minst grunnvannet overalt har kjemoegodt av noen gode mengder regn for å komme i balanse :) 

lam i hvitveisskogen eventyr lamb forest

 

Aww, se på de søte lammene her da! De tror opprikrig talt at jeg er mamman deres, noe jeg prøver å være etter beste evne :)lam i hvitveisskogen eventyr lamb forest

Live

25. april 2019

Lamming

20. april 2019

Påske 2019

10. april 2019

Tovede dyr

1. april 2019

Krokus

25. mars 2019

Snøklokker

20. mars 2019

Beste påskebilde???

20. mars 2019

Mine gode hjelpere

17. mars 2019

Håndsydde saueskinnsfeller

16. mars 2019

Iskroner er gøy