Leik med istapper

@

Jeg hadde en avstemming på instastory og spurte om jeg slulle lage flere iskroner, og siden nesten alle som svarte svarte JA, så gjorde jeg det! :D

Jeg "plukker" istapper, enten fra hustak, i en foss, eller hvor enn de er, og behandler de fooorsiktig forsiktig så de ikke knuser. For å lage krona, så tok jeg litt snø og litt kaldt vann i bunn av denne blomsterpotten, før jeg satte istappene neddi den " gurpa" og lot det fryse på over natta. Dagen etter tar jeg blomsterpotten under varmt vann en kort stund til det løsner, og vips - ISKRONE!! ;)

iskrone icecrown horse pony ice queen fairytale

Da er det bare å tenke ut en lur fotoplan og knipse litt forskjellig :)

iskrone icecrown horse pony ice queen fairytale

Endelig fikk jeg Ponninn til å ville ha den på!! Ville og ville... stå stille hvertfall :D hehe

iskrone icecrown horse pony ice queen fairytale

Liv fikk være isprinsesse i saueskinnsvesten sin :)

iskrone icecrown horse pony ice queen fairytale

Ganske kul Ronja Røverdatter Isprinsesse? :D

Live

14. mai 2019

Mother of Lambs

25. april 2019

Lamming

20. april 2019

Påske 2019

10. april 2019

Tovede dyr

1. april 2019

Krokus

25. mars 2019

Snøklokker

20. mars 2019

Beste påskebilde???

20. mars 2019

Mine gode hjelpere

17. mars 2019

Håndsydde saueskinnsfeller