Nå har du muligheten til å sette deg på "griselista" og vente på en økologisk foret frittgående gris!
GOOD NEWS FOR YOU : Vi har ledige plasser på GRISELISTA i år, siden vi har doblet antall HappyPigger fra i fjor ! Det gir deg en gylden mulighet til å fylle fryseren med en hel eller en halv øko foret frittgående HappyPig denne vinteren. Vi pleier å ha venteliste og solgt alt innen slaktedato hvert år, så dette er en eksklusiv liste! :)
Happy i soloppgang
Her er link til gårdens nettside om hva du får og priser http://www.nedreskinnes.no/kjott/happypig
Rasen heter Duroc og Noroc og vi selger hele og halve griser. "Fryserklare" og Grovparterte. Henting på gården første uka i november. N-Y-D-E-L-I-G kjøtt av lykkelig dyr! :)
Grisene flyttet heim på gården, hjem fra skogsbeitet sitt forrige uke og har allerede gjort om deler av jordet nedenfor gården til et oppgravet område. Sjekk denne filmen fra de var i skogen:
Kristoffer lager nytt halmhus til dem så de ikke skal fryse om natta
Dyra i soloppgang i årets første frostnatt
De har det ikke så værst... ;)
Så, send meg en mail på live@skinnes.com og få nydelig kjøtt som har levd et veldig godt liv. ( skriv mengde, navn, adr og tlf i mailen)
Og spre gjerne det gode budskap både til venner og resturanter du tenker kunne ha glede av litt HappyPigs! :D
Slik får du det hvis du bestiller "fryserklar" og grovpartert så skjærer og pakker du selv.
Tidligere år har vi alltid brukt mobilslakt men tragisk nok så ser det ikke ut som de kan reddes, og skal ikke slakte i høst. De leter forøverig etter ny eier - les hva vi skrev om det i juli for mer informasjon. Vi lurer på å bygge eget slakteri for å kunne slakte hjemme, men det er jo en stor investering og vi kan ikke drive med alt, så jeg håper fortsatt at Mobilslakt kan komme på beina igjen.