.. har rakafisklaget på Green gått av stabelen!

@

Nå har rakafisklaget på Green blitt en tradisjon, og det er veldig moro! Fisken er både fiska og lagt ned av gutta på Gyrinosen og det er mange som er bidragsytere til denne kvelden. Du kan lese mer om fiskinga og raking her: http://www.gardsfruene.no/rakfisk-fra-gyrinosen

Fisken skal fiskes, den skal legges ned og den skal modnes. I tillegg er det jo en del jobb med forberedelser for å ha 27 middagsgjester. Jeg fikk god hjelp gjennom dagen av både Kristine, Åsne og Marthe. Tusen takk til dere :D Marthe og Viel bakte kaker til oss og Åsne bakte potetlomper, snakk om Gardsfrue? 

Guttane var på jakt gjennom dagen og var hjemmom på lunsj i forberedelsene. 

Til rakfisken serverer vi purre, rødløk, mandelpoteter, smør, rømme i tillegg til flatbrød og lomper. 

Til en forandring prøvde jeg å lage en litt syrlig komponent som hjelper til å dempe litt av rakfisksmaken. Grønne epler og créme fresh. Det fikk jeg servert på jaktfest tidliger i høst, og det falt godt i smak. Dette bør du prøve! 

Knut og Ole Gunnar står for rensinga av fisken.

Ellers er vi superheldige og ha et gigantisk langbord i storstua som gjør at vi faktisk fikk plass til alle 27 rundt bordet! 

 

Tusen takk til alle som kom, og takk for et herlig lag! Vi gleder oss til neste år :D 

 

Live

10. mai 2020

NRK sak om oss

26. april 2020

Lam med overalt

9. mars 2020

Yoga i Shalaen og AfterYoga Badstue

9. mars 2020

Tretopphytte, badstue og lavvo i vinterdrakt

6. mars 2020

Tåkebad på gården

5. mars 2020

Tunet i vinterdrakt

4. mars 2020

Jeg er mest på INSTAGRAM

4. mars 2020

Testing av hjort i slakteriet

29. februar 2020

Naturmagi