Hvorfor byttet facebook siden navn?

@

Mange av dere fikk en notification på Facebook med at "Gardsfrua Live" har byttet navn til "Farmgirl of Norway". Grunnen til det er at jeg føler det er så "mange" sider å holde oppdatert og at det nesten blir "spam" når jeg poster fra alle. Til nå har den engelske bloggen Farmgirl of Norway, den norske bloggen Gardsfrua Live og gården egen side Nedre Skinnes Gård hatt hver sin side på både Facebook og Instagram selv om jeg poster nesten det samme på alle. For å gjør det mindre "spammete" å følge siden og mindre posting for meg, så får jeg nå hjelp av Facebook til å slå sammen alle sidene. Da måtte jeg velge et navn som både var forklarende og funket på engelsk, og navnet jeg fant på da jeg startet den engelske bloggen "Farmgirl of Norway" føler jeg funker greit i denne internasjonale verden :) 

Jeg gjorde bare små endringer fra vi var fire stk som skrev på Gardsfruene.no for nå 4 år siden (!!) men nå prøver jeg å lage en større helhet hvor alt handler mer om det som skjer her med oss på Nedre Skinnes Gård  :)

Nytt for dere norske følgere er at navnet på sosiale kanaler bytter, og jeg kommer til ha mest engelsk i de sosiale kanalene, men fortsatt norsk på bloggen her. Det ser jeg mange av de store internasjonale bloggerne også gjør :) 

Så, same page, new name  - jeg er jo en slags hybrid mellom skapengelsk og urnorsk så det passer fint! :) Ferden går ridende videre inn i Eventyret ;)

Ride with me! ;)

Live

14. mai 2019

Mother of Lambs

25. april 2019

Lamming

20. april 2019

Påske 2019

10. april 2019

Tovede dyr

1. april 2019

Krokus

25. mars 2019

Snøklokker

20. mars 2019

Beste påskebilde???

20. mars 2019

Mine gode hjelpere

17. mars 2019

Håndsydde saueskinnsfeller