Hengekøyepirater

@

Det var natt til 1.september. Kapringen var planlagt lenge. Lapskausgryta var kokt, ungene hentet i barnehagen og båtene lå til kai. Vi rigget campen med 9 hengekøyer, en barnseng og en seng i hytta. 

piratcamp

Båtene gled stille gjennom vannet. Alle var musestille så ingen skulle oppdage oss før vi var i trygg posisjon. Selv Halvor (1) forsto alvoret. Vi gled forsiktig forbi vår egen lille øy. Få meter senere da båtene var over kommunegrensen til Sigdal, satte vi på kaptein sabeltannsangen på fult fra spotify på telefonen, pirathattene kom på og piratflaggene veivet til tops. 

kapring av øy

Den ene båten etter den andre gikk i land på den ubevoktede øya i Sigdal. Vi var sikker på at alle i Sigdal var så opptatt av å få turstien deres Madonna til tops i en avstemingkonkurranse på facebook at de kom ikke til å vokte øya den helga. Det stemte. (Turstien Madonna vant forøvrig, og vi hadde selvsagt stemt på den daglig, kanskje mest for å støtte Sigdøingene i denne tøffe tida da de ville tape en øy til Krødsherad.) 

pirat

Vi plantet piratflagget på øya og satte ned gårdsflagget ved siden av. Nå var øya vår. 

pirat

De voksne var kanskje vel så dedikert i utkledingen som barna. Sjekk hatten å skoene på denne priaten her. For ikke å glemme håret. 

hengekøyer

Meget fornøyde med egen innsats kjørte vi tilbake til PiratCampen, og 4 små barn og en baby måtte legge seg i hengekøyene for å sove. 

Månen lyste gult, stjernene gav avtrykk i vannet og tåken kom dansende inn over vannet iløpet av natta. Vi grillet pølser på peisen til frokost inne i hytta og var enige om at det var et festlig påfunn. 

øy i tåke og solppgang

( Ingen mennesker og dyr ble skadet i raidet. Heller ingen eiendomsrett er overført fra en kommune til en annen. Ta det helt med ro, vi er ikke ekte tjuver)

Live

14. november 2018

Butikken åpen i helga!

7. november 2018

Norge NÅ sending fra Skinnes

5. november 2018

NRK sender direkte fra gården i kveld!

3. november 2018

Butikken er åpnet

31. oktober 2018

Stressfrie griser

30. oktober 2018

Slik gikk slaktedagen

28. oktober 2018

Vi er klare for første slaktedag

19. oktober 2018

Saueskinnsfell til salg

16. oktober 2018

Skatter i Ferdaskrinet!