Jeg maler omtrent hele tunet.

@

Jeg har såpass selvinnsikt at når det gjelder maling så innser jeg at jeg er slurvete men rask. Så lenge det er utemaling, så er det begrensa hvor ille det blir. Det blir hvertfall mye bedre enn det er nå. Og hvor ille det er irriterer meg skikkelig! Vi malte alt av byginger her på gården i 2011, altså 7 år siden, og allerede er den røde maling nesten rosa, skikkelig tør og sprukket. Not cool. Jeg fikk høre av noen at malingsprodusentene gikk vekk fra et giftig stoff som hadde vært i malinga og da holdt det så mye dårligere? Selvsagt bra å ta vekk giftstoffer, men da må man jo finne en løsning som holder det fint på andre måter. Det er jo både dyrt og tidkrevende å male så mye hele tida. Men nå blir det hvertfall shainings på det jeg rekker før det blir for kaldt til å male, og det blir FINT! :D

maling

dårlig maling

Sjekk den forskjellen da!? 

live maler sveiserstil

Disse malte jeg både før og etter de ble satt opp. Det gjorde jeg også med de grå plankene bak. 

sveitserstil lister

For å få verksted bygget til å harmonere bedre når butikken kommer så setter vi på mønekryss og en pyntelist rundt. For meg som elsker sveitserstil var det stor glede å se de 90 metere med pyntelist klare. Dvs det var før jeg skulle male de skikkelig to strøk... ahhh det tar jo ikke SÆRLIG lang tid å få dette malt såpass skikkelig at det er ordentlig soket med maling så det ikke skal råtne bort.... hehe noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg finne på slike ting... men når det er klart og alt er på veggen er alt glemt og jeg er sikkert happy :)

lift maling

Så, da er jeg i liften så lenge! Snakkas! ;)

Live

20. februar 2019

Bryllupsbygda fremover

12. februar 2019

Brøyting i snøføyk

8. februar 2019

Den beste vinterdressen for deg som er mye ute

7. februar 2019

Iskrone dyr

7. februar 2019

Iskrone i skogen

5. februar 2019

Fantastisk vinterdag på gården

3. februar 2019

Kokende vann til snø på millisekunder

1. februar 2019

Bursdagsforberedelser for Liv

1. februar 2019

Vinterprinsesse Liv 5 år