Vask, bakst og pynt

@

Jeg syntes virkelig at juletiden har fått en ny dimensjon etter Liv kom til, og ho ELSKER alt som har med jul å gjøre. Om det er julen i seg selv, eller at vi gjør eksta mye sammen veit jeg ikke, men hyggelig er det hvertfall. I førjulstida er det jo alltid mye man kan sysselsette seg med og vi har hatt litt forskjellige prosjekter på gang. 

En av de hyggeligste tingene med juletiden syntes jeg er julepost. Stor kontrast til kjiipe reginger kommer smilene barn og hyggelige ord i postkassa. De får plass i pepperkakeposthuset vårt. 

segl seal

pepperkake posthus

brev fra stortinget

Når skal man begynne pyntinga? Et stort spørsmål og jeg registerer at juletiden er mer hele desember enn FRA 24 des og ut, og jeg ser det som en helt OK ting og et samfunn i endring mot at det er mest praktisk. Vi har vært veldig " strikte" med å ha lilla adventstid og så gjøre om huset til rødt lille julaften, men i år gjorde vi det helga før, og det var uvandt men deilig! Mindre stress og gjorde til en fin førjulstid. Jeg hadde rådført meg med både mamma og mommo, og flere tanter og de mente det samme, man må gjøre det som passer for seg og tidene er i endring. 

rampenissen

Vi hadde besøk av rampenissen i førjulstida og han gjorde mye rart! Så mye rart at Liv var mer opptatt av han enn av kalenderen sin  som hun fikk en random ting i hver 5.- 6. dag. 

julevask

Skuring av kjøkkenbord og risting av de store teppene. Med god hjelp.... :) 

skuring av trebord

vask

Her må alle kluter til.

marsipan

Bestemor Britt og Liv lager julemarsipan til gaver. 

marsipan

Halvparten med sjokolade og med et pent bånd og litt brisk ble de rikrig så fine. 

krans jul brisk peis

Årets krans, helt lik året før som var helt likt året før. Why change a winning team?

flatbrød

Flatbrød med hjerte hos mamma

Live

14. mai 2019

Mother of Lambs

25. april 2019

Lamming

20. april 2019

Påske 2019

10. april 2019

Tovede dyr

1. april 2019

Krokus

25. mars 2019

Snøklokker

20. mars 2019

Beste påskebilde???

20. mars 2019

Mine gode hjelpere

17. mars 2019

Håndsydde saueskinnsfeller