Same prosedure as every year...

@

Et viktig poeng med tradisjon er jo at man gjør det samme som sist. Julaften hos oss er samme som året før der, og som året før der. Gjestelista varierer liiittegrann, sånn som at i år var det Halvors første jul, og at bror Ole Gunnar feiret med Helga. Vi hadde svigermor Britt på besøk, og bror Knut var heime fra studiene i Edinburgh.

Julebordet dekket til fest. Egen HappyPigribbe på vei ut av ovnen. 

I bakemanien vår kom det jammen noen bordkort også gitt!

Alle er i bunad. Selv Halvor på 7 mnd fikk bunadsbukse med skinnlapp i rumpa, og fyriarmar. 

julenissen kommer

Men det som ikke var typisk tradisjon i år var den RARE nissen!!?? Seeee på han her da? Det er jo ikke stallsnissen vår med strikkagenser og skjegg?? Nei han her sa " jeg finner ikke skjegget mitt"! Han hadde altså et håndkle istedet for skjegg - og en slags breskekvistkrage? Og en MF dress? Nei noe så rart har jeg aldri sett før. Det hadde ikke de andre heller. Og bror Knut var så uheldig at han akkurat måtte på do når det hele skjedde så han fikk det ikke med seg!? Såå uflaks. Det skjer jo hvert år. Stakkars Knut som ikke får se nissen. Vi viste han bilde da, og da lo han godt. 

julenissen

Nissen klar til å dele ut gaver. Liv hadde fått lov å ønske seg en ting og så skulle " alle de andre gavene gå til de stakkars barna". Vi hadde sendt melding til familien om at vi ønsket heller penger til UNICEF og selv om noen hadde noe likevel, så ble det ikke den enorme gavehaugen det ofte blir. Jeg merker jeg blir helt matt av hele gavestyret. Vi skrev til de rundt oss at hvis det var noe konkret de ønsket seg, eller trengte så ville vi kjøpe det, ellers så ville vi gi pengene til UNICEF også. Jeg skrev en kronikk om det i fjor som er mist like relevant nå - det er ikke noe vist å "gi noe for å gi noe" hvis det ikke kommer til nytte eller glede. Men så er det det med å ha med givergleden da, det er jo koselig å gi.... Jeg tror det er viktig at alle finner sin balanse. 

tidenes rareste nisse

 Nissen hadde med noen koselige ting til alle. 

Halvor prøver å spise opp marsipansnømennene bestefar fikk av Liv... <3

Håper du hadde en koselig julaften!

Håper dere hadde en fin julekveld <3

Live

14. mai 2019

Mother of Lambs

25. april 2019

Lamming

20. april 2019

Påske 2019

10. april 2019

Tovede dyr

1. april 2019

Krokus

25. mars 2019

Snøklokker

20. mars 2019

Beste påskebilde???

20. mars 2019

Mine gode hjelpere

17. mars 2019

Håndsydde saueskinnsfeller