På tide å sette seg på GRISELISTA 2017

@

Det er snart tid for griseslakting, og vi har mange Happyer uten eier enda, så NUH er tiden for å sette seg på "griselista 2017 " :) Send meg en mail på live@skinnes.com og legg inn en bindene bestilling. Henting er her på gården helgen 19- 22 OKTOBER. 

Som før er den mest populære varianten " HappyPig Standard fryserklar" og den trenger man ingen skills for å kjøpe, alt er pakket og klart og kan gå rett i fryseren med kotletter, kjøttdeig, rutet ribbe, farsedeig, indrefileet etc. "Grov Happy" er en halv gris delt i grove deler, så du da skjærer og pakker selv. Pris på Happy Fryserklar er 115 kr kiloen og Grov 85 kr kiloen. En halv gris veier ca 45-55 kilo. Du får med både inmat og kraftbein, hode og labber, men kan velge å ikke ta det med :)

happypig

Siden det rundreisende slakteriet Mobilslakt vi pleide å bruke er lagt ned, så har vi besluttet å BYGGE EGET enkelt slakteri til avliving her på gården som skal stå klart neste høst. Vi skal skjære og pakke alt på slakteriet i nabobygda fortsatt. I år leier vi egen slaktebil og egne binger og avdelinger på slakteriet, så grisene skal få den beste avsluttningen tross alt.

happy pig skinnes gardsfruene

Grisene har gjort en stor jobb i å bryte ny jord i beitet sitt siden de kom.

Sjekk denne siden for detaljer og bestil din HappyPig med en gang! :D

Film om Happyene sitt liv ( fra i fjor)

utegris økologisk gardsfruene skinnes

Capitan ser på Happyene som koser seg i halmen utenfor halmhuset sitt.

gris skinnes økologisk utegris

Grisene har vært en stor turistattraksjon i år, vi ser nesten daglig noen som står å ser på dem. Her får en venninnes datter på 8 mnd lov å prøve en liten ridetur.

Live

14. september 2018

Samle kanalene

7. september 2018

Piratkapring av øy

30. august 2018

Urkorn tresking og fotoshoot

29. august 2018

Ufrivillig byggepause

24. august 2018

Urkornbrød a la Live

22. august 2018

Saueskinnsfell med trykk

19. august 2018

Barnehagestart

14. august 2018

Bare vært heime

12. august 2018

Hva er i det mystiske ferdaskrinet?