På tide å sette seg på GRISELISTA 2017

@

Det er snart tid for griseslakting, og vi har mange Happyer uten eier enda, så NUH er tiden for å sette seg på "griselista 2017 " :) Send meg en mail på live@skinnes.com og legg inn en bindene bestilling. Henting er her på gården helgen 19- 22 OKTOBER. 

Som før er den mest populære varianten " HappyPig Standard fryserklar" og den trenger man ingen skills for å kjøpe, alt er pakket og klart og kan gå rett i fryseren med kotletter, kjøttdeig, rutet ribbe, farsedeig, indrefileet etc. "Grov Happy" er en halv gris delt i grove deler, så du da skjærer og pakker selv. Pris på Happy Fryserklar er 115 kr kiloen og Grov 85 kr kiloen. En halv gris veier ca 45-55 kilo. Du får med både inmat og kraftbein, hode og labber, men kan velge å ikke ta det med :)

happypig

Siden det rundreisende slakteriet Mobilslakt vi pleide å bruke er lagt ned, så har vi besluttet å BYGGE EGET enkelt slakteri til avliving her på gården som skal stå klart neste høst. Vi skal skjære og pakke alt på slakteriet i nabobygda fortsatt. I år leier vi egen slaktebil og egne binger og avdelinger på slakteriet, så grisene skal få den beste avsluttningen tross alt.

happy pig skinnes gardsfruene

Grisene har gjort en stor jobb i å bryte ny jord i beitet sitt siden de kom.

Sjekk denne siden for detaljer og bestil din HappyPig med en gang! :D

Film om Happyene sitt liv ( fra i fjor)

utegris økologisk gardsfruene skinnes

Capitan ser på Happyene som koser seg i halmen utenfor halmhuset sitt.

gris skinnes økologisk utegris

Grisene har vært en stor turistattraksjon i år, vi ser nesten daglig noen som står å ser på dem. Her får en venninnes datter på 8 mnd lov å prøve en liten ridetur.

Live

Kommentarer

9. februar 2018

Forskingsprosjekt med Kongsgården og oss

30. januar 2018

Brødbakerne med urkorn

22. januar 2018

Dyra i snøen

16. januar 2018

Herlige Hjem JUL TV innspilling

7. januar 2018

Brøyting

31. desember 2017

Jul i Rauland

24. desember 2017

Julaften i storstua

24. desember 2017

Askepott rir igjen

18. desember 2017

Juletre til alle