From Trøndelag with love

@

Etter MYE testing av både meg og andre, kan jeg med hånden på hjertet si: Her er den beste vinterdressen for deg som er mye ute og er opptatt av både funksjonalitet og at den skal se alrigth ut. Traktorpikene, to gründersøstre fra Grong begynte i 2013 å se seg lei på at det ikke fantes noen fine arbeidsklær for kvinner, og startet sin egen bedrift for å mette nettopp dette behovet. De har laget masse fine saker, men først i 2018 var vinterdressen klar, og den er min helt klart store favoritt, både å jobbe ute med alt slags arbeid, og å leike med kidsa. 

traktorpikene vinterdress sau med krone

Og det er ikke bare meg som syntes den er topp! Jeg er med i en gruppe jenter som har testet dressen i alt fra utefjøs til skogsarbeid, hovslagere, barnehageansatte og alt imellom og alle sier det samme - de elsker den. Jeg oppfordret også barnehagen til Halvor og Liv som jo er en utebarnehage til å kjøpe seg sånne, og de er utelukkende positive og bruker den ute HELE DAGEN, basende i snøen med kidsa! 

Så lurer du på om du selv trenger en, eller lurer du på om Mor i heimen trenger en til Morsdag til søndag - ja så finner du den her -  www.traktorpikene.no 

Dressen finnes i to farger i vintervarianten, og Traktorpikene har salg på flere av sommerklærne sine nå også så jeg på nettsiden deres. 

Denne omtalen ikke betalt, men jeg har fått min testdress gratis. 

Facts, hentet fra nettsiden til Traktorpikene

Live

20. februar 2019

Bryllupsbygda fremover

12. februar 2019

Brøyting i snøføyk

7. februar 2019

Iskrone dyr

7. februar 2019

Iskrone i skogen

5. februar 2019

Fantastisk vinterdag på gården

3. februar 2019

Kokende vann til snø på millisekunder

1. februar 2019

Bursdagsforberedelser for Liv

1. februar 2019

Vinterprinsesse Liv 5 år

29. januar 2019

Ku i vinterlandskap