Jeg gir tøylene vidre

@

Det er ikke direkte gårdsrelatert, men starten og utviklingen av Bryllupsbygda som markedsføringsnettverk har vært en viktig del av min hverdag i mange år. Jeg kom på ideen når vi selv skulle gifte oss og nettverket som står sammen for å vise spekteret av bryllup i Norefjellregionen har hatt stor suksess. 

brudepar hoppe fra tak norefjell noreheim bryllupsbygda live skinnes

Vi har med lave budsjetter klart å finne på mange kule markedsføringsstunt og hatt presseoppslag ÅRLIG med verdi på mellom 1,5 - 2 millioner, med en innsats på ca 100.000kr, som har ført til økt antall brylluper. I Bryllupsmagasinet alene, Nordens største bryllupsmagasin har vi hatt mellom 4-6 sider redaksjonell omtale i 8 utgaver!!! ( Det er kun to utgaver pr år. ) Det er god payout, og bryllupene har strømmet på. Brudepar er fornøyde, selskapslokalene er fornøyde og det er moro å jobbe med. brudepar heis

Mye av grunnen til alle presseoppslagene er våre annerledes og spektakulære bilder. 

krøderbanen torbjørn tandberg

brudepar foss

brudepar vielse strand norefjell bryllupsbygda buskerud

Jeg har vært prosjektleder frem til jeg fikk Halvor våren 2017 og nå kjenner jeg at med alt som skjer på gården, og at jeg tross alt har drevet det alle disse årene, så er det på tide å gi tøylene vidre. Norefjell Destinasjon er inne i en strategiprosess og det føltes naturlig å legge det inn tilbake dit. Alt blir i utgangspunktet likt for brudepar, men hele showet styres fra destinasjonsselskapet. Jeg for min del har sagt at jeg heller kan leies inn ved behov og tar fortsatt på meg fotooppdrag. 

Den største aktøren på brylluper nå er den nydelige setra Noreheim som ligger oppå fjellet. Et nydelig sted med flinke folk som nå tar imot nesten 30 årlige brylluper bare der! :) Ringnes Gård er også "open for business" igjen, med nye drivere, og det er helt topp! :) Eventyrslottet Villa Fridheim får nå maten servert fra Norefjellhytta, så det blir en ny høydare! Bare å sjekke ut vår vakre Bryllupsbygd hvis du er i giftetanker! :)

brud rir i skogen hest

It's been fun! Takk for meg! :)

Live

14. mai 2019

Mother of Lambs

25. april 2019

Lamming

20. april 2019

Påske 2019

10. april 2019

Tovede dyr

1. april 2019

Krokus

25. mars 2019

Snøklokker

20. mars 2019

Beste påskebilde???

20. mars 2019

Mine gode hjelpere

17. mars 2019

Håndsydde saueskinnsfeller