Bringebærene i den gamle hekken er PERFEKTE i år!!!

@

Jeg føler noen ganger at den halvdelen av året uten snø, fra brennesle om våren til diverse urter, grønnsaker, bær og så jakt utover høsten - er et stort matauke. Å samle mat til vinteren igjen. Jeg liker det egentlig veldig godt, bare det ikke blir altfor mye... ;) Men nå som jeg er i skikkelig "bringebærmodus" så er det veldig stas at det er bringebærene sin tid. Og herregud for et bringebær år! De er jo såååå fine!!! Det har jeg hørt fra flere bringebær bønder rundt omring også, blant annet min nye venn Petter på Frigard, som jeg traff på Vinjerock. Han driver stort med bringebær i Lærdal.

hest bringebær

Mens jeg, driver veldig smått med min " egen sort" VillAskerBær... vi har 3 rader med bringebær vi tok stikklinger fra på det nye feltet. Nå er det utrolig mye flott bær på de gamle radene.

jente plukker bringebær

Det var bare å få på seg et belte rundt livet med ei bøtte på, så man har hendene frie, og plukke i vei!

økologiske bringebær

jente plukker bringebær

jente plukker bringebær

økologiske bringebær

Se på de der da! :D

økologiske bringebær syltetøy

Litt blir syltetøy, litt blir frosset i smoothie porsjoner, og litt eksperimenter jeg med... ;)

økologisk bringebær syltetøy

Bringebær Controller.... ;)

regnvær

Været er forresten like opp og ned, her ser du hvor mye det regner - takrennene klarer ikke holde unna.

Gamelnorsk Spælsau

Alle sauene bortsett fra en søye med lam er flyttet ned til fjorden i det nye beitet og ser ut til å roe seg godt.

grind sau

Sjekk den fine grinda og gjerdet da? Kristoffer og polakkene gjør en god jobb :)

Live

14. mai 2019

Mother of Lambs

25. april 2019

Lamming

20. april 2019

Påske 2019

10. april 2019

Tovede dyr

1. april 2019

Krokus

25. mars 2019

Snøklokker

20. mars 2019

Beste påskebilde???

20. mars 2019

Mine gode hjelpere

17. mars 2019

Håndsydde saueskinnsfeller